the happening

jag lovisa och issa såg på bio igår . "the happening".. den va helt ok.. elr .. ja.. mkt blod och självmord om man säger så.. äckligt och helt sjukt, med lite läskigheter och lite kunnande om naturkunskap skulle inte skada ;D .. jag tyckte det var definitivt värd 90 kr. men jag ser den helst inte igen .. höhö.. så äcklig var den.

lovisa ska ju såklart skoja på vägen hem och låtsas bli en av dom på filmen .. så jag nästan fick en hjärtattack.. a tack för det lovisa .. och sen gjorde jag samma sak mot henne MOHAHA.. så hon typ skrek över hela täby.. skämdes lite efter det.. men men.. lovisa e ju lovisa haha ;)

iaf så e det typ en och en halv dag kvar tills vi ska åka till mallis wooooohooo! börjar packa idag ;)

vi har fått svar ifrån thailand.. det blir inget förrän nästa år. aja.. det här blir väl bättre för mina studier men jag ville verkligen åka..
 // annie pannie

hejhopp

hejsan hejsan



typ 4 och en halv dagar kvar till mallorca..fan vad jag längtar ! blir galen snart xD .. här är en bild på mig och brorsan från cypern förra året, mitt mål e att bli brunare på mallis ;)
idag har jag rensat ut min garderob.. hittade massor av minnen från gamla förhållanden och kompisar.. va lite kul att gå igenom faktiskt :) och vet ni?! .. jag gick en promenad idag på en timme typ.. duktigt annie !
 älskar sommarlovet hittills.. :)
det va ju fest hemma hos Miranda i fredags, det va kul med ganska mkt folk och så.. jag, lollsan och jessie hoppade stutsmatta och spelade kubb med nåra människor. trevligt trevligt. fast inga fler kommentarer om det från mig bara.. blev lite besviken på en grej men men .. sånt händer. 
sen drog jag, jessie, Wille och Wiile ;) hehe .. hem till jessie och va uppe till halv 8.. elr iaf jag och wille.. vi låg och snackade politik.. elr nått haha x) nej inte riktigt. 
bra avslutning.. bättre början :) 
 
nej.. jag har inte glömt korten från överraskningsfesten.. kommer snart.. 
/puss från annie  

Gissa vem?

Vem är det nu som skriver undrar ni säkert. Hej jag heter Isabelle ifall att ni har glömt och ifall att ni inte har det så heter jag i alla fall Isabelle och jag förtjänar en riktigt stor utskällning. Eller två. Jag har helt ärligt tappat räkningen på hur många veckor(?) månader(?) det var sedan jag sist skrev och det är ju rätt illa. Men nu är jag hursomhelst back on track med ett sprakande hett inlägg(?) till allas glädje. Mycket har hänt sedan sist så ni behöver nog en liten uppdatering. Fast jag hoppar över massa grejer annars skulle jag kunna skriva en hel A4.

Det som känns mest aktuellt är att det i torsdags var en mycket efterlängtad skolavslutning som senare uppföljdes av "party" i hagaparken på kvällen som slutade med att jag "stukade" tummen efter ett litet missöde på en brygga? Men jag hade grymt kul så. Det var det väl värt. Det som händer annars i mitt liv är att jag jobbar väldigt mycket men försöker hinna med att träffa de viktigaste ändå. Jag jobbar på gröna lund till 13 juli, efter det är det total frihet. Även om jobbet är väldigt kul så kommer det såklart bli jätteskönt. Men som sagt, först några veckor till, så om ni undrar vart jag tagit vägen någonstan är svaret att jag hänger på grönan mestadels av tiden och träffar massor av sköna människor. Annie åker snart till Mallorca, den lyckosten, kommer sakna henne väldans mycket men är på sätt och vis bra att hon åker nu och inte efter 13 juli. Jag och tjejerna har planer på att åka till Danmark i sommar. Det ser jag verkligen fram emot! Frågan är om man ska sova över eller köra en heldag/natt och sova på tågresan hem sen. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Nu föreslår jag att alla bänkar sig framför tv:n för kl 18:00 händer viktiga grejer. Fotbolls EM, SVERIGE-SPANIEN matchen börjar närma sig och det här tar vi lätt, eller hur! eller(?) inte(?) haha. Nej, jag tror vi fixar det.

Några tjejer i klassen från skolavslutningen

skolavslutning

jo idag var det ju då skolavslutning men jag känner mig inte alls taggad. kan vara lollos och jessicas fel eftersom dom var så trötta efter gårdagen. riktiga partypinglor dom där.. följer till och med med idag till udden. att dom orkar! men aja vi ska bara åka dit, hälsa på lite folk och ta det lugnt . inget drickande.. kostar för mkt pengar, man hamnar i pinsamma situationer( hehe) och mår bara dåligt dagen efter . . no beer no fear ? haha elr .. a .

funtar på att börja sjunga i kör haha .. låter lite udda, jag vet, men vadå? jag tycker om att sjunga och måste ju öva till nästa skolavslutning hehe .. om jag äns bor i vallentuna då.. men ändå.



typ 6 dagar kvar till mallorca
+
inte fått svar om thailand än..// Mvh aniiiisen

örebro och tillbaka

jo nu har mamma varit nere i örebro på intervjun om thailand.. hon sa att det gick bra och får besked nästa vecka om hon får det elr ej.. hoppas att hon får det.. men om hon inte får det så e det ju inte så farligt..elr jag vet inte .. vill verkligen flytta.. och jag vet att jag kommer hålla kontakten med lopporna.. det enda som hindrar mig e skolan.. vet inte riktgit hur jag ska göra än.. om jag ska gå om ett år elr försöka hitta nått gymnasium där nere. men vi får se.

pusssålänge// annie

hemskt men ändå vackert

va med issa och lollo idag... elr igår.. klockan e ju över 12 .. men iaf.
vi åt god tacos.. råkade spilla på en jättefin handmålad tavla som hennes mormor hade gjort.. (typiskt) .
issa gick runt och spillde typ 4 ggr .. men men .. hehe sånt händer ju (?) .
vi hade hyrt en film också ..som var jättekonstig, sorlig, skum,, men ändå bra
en grej som jag måste ta upp, eftersom det va så himla hemskt men ändå så himla fint sagt ! typ huvudrollen i filmen hade blivit lämnad av sin fru och efter att ha sett henne med en annan man så gick han hem och skar av sig ena fingret.. han sa så här till sjuksköterskan: " jag ville känna lika mkt smärta i kroppen som jag känner i hjärtat" ...
jag förstår verkligen vad han menade.. men jag skulle nog inte kunna tänka mig göra nått sånt. men han ville bekräfta smärtan i sin kropp istället för att bära runt på den.. och i filmen så gifte han sig senare med den där sjuksköterskan haha.. mysko film .. men Samuel L Jackson va ju med också så den va bra.. lite mkt nakenscener för min smak bara haha x)

det var kul att få va med mina tjejor igen :) va ett tag sen det va bara vi men det kommer bli oändligt många gånger till !
älskar verkligen er ! ni är mitt allt och jag menar det. vet att det låter starkt men i mina öron räcker det inte ..
<3<3<3// annie svensson

well..

nu e det bara mentorsdag.. typ nån utflyktsdag óch avslutningsdag kvar.. sen är vi fria . elr a..
det e 9 dagar kvar tills jag åker till mallorca( stavar rätt nu.. hehe ) och bara någon månad kvar tills jag lämnar landet för gott.. (ett år iaf, om vi inte bestämmer oss för att stanna, men det tror jag inte )
Känner på mig att den här sommaren kommer glänsa.. men man får ju inte ha för höga förhoppningar.

Vi funderar på att kanske tälta på avslutningen.. men har inte riktigt bestämt oss vart än.. det kan bli regn också.. men annars får vi väll parta nån annanstans. Jag får iaf inte ha fler fester .. okej överraskningsfester e ett undantag.. men inga vanliga fester. Grannarna kommer gå ihop i en pakt och vräka oss ! jag skojjar inte! .. menmen ..
Det kommer alltid upp nått.

puss puss//Ansan

Thailand!



Fett NICE! ni kommer hitta mig dansandes på barborden i Thailand! XD

Idag när jag kom hem från täby där jag hade svullat på Mc Donalds med Lollsan, Lollo och Jessie.. så la jag mig i soffan för att kolla lite tv.. sen kom min lillasyster och satte sig lite lustigt på soffkanten.. typ 5 min senare kom mamma in .. och då sa Maisan(lillasyster) till mig att stänga av tv:n .. jag ba: nej.. varför det ? ... då tryckte mamma av tv:n och ställde sig framför mig..
" Vi ska flytta till Thailand!"
jag blev lite irriterad först och tyckte det var onödigt att stänga av tv:n för att bara försöka lura in mig i ett av deras "roliga" skämt.. men hon menade allvar!
vi ska flytta till Thailand! elr.. mamma ska på jobbintervju där den 10 augusti som lärare på en svensk skola.. om hon får jobbet flyttar vi i augusti nån gång.. jag e super taggad! Det är en VÄLDIGT stor chans att hon får jobbet ..
Jag kommer sakna lopporna... Wille, Jessie.. mina underbara kompisar, klassen, skolan(not), lärarna.. allt och alla .. nästan iaf. 
åå men gud! tänk er ! Thailand! jag kan inte tro det... 

love u 


Bilder från överraskningspartyt!

jag när jag blir överraskad vid dörren haha x)
jag när jag blir överraskad vid dörren XD

grilltime

mums!

snygga partybrudar.. det e mina loppor som har hattarna ;)

japp det var lite bilder .. men det kommer kanske fler ;)

puss så länge // Annie


va? e det morgon elr kväll?

Jag fattar ingenting.. när jag vaknade för typ en halvtimme sen så visste jag inte om det va morgon elr kväll.. jag kollade på klockan och den va halv 10.. hmm.. tänkte jag.. e det söndag elr lördag? jag kollade ut genom fönstret men det va molnigt och inte lika ljust som det brukar vara på morgonen så jag hade fortfarande ingen aning..nu sitter jag här och är jättebeskymrad om det är slut på helgen och om klockan är halv 10 på kvällen på söndagen? elr om sklockan är halv 10 på söndagsmorgonen? elr om klockan är halv 10 på lördagskvällen ???? AAAA!! jag har ingen aning ! men jag börjar bli mer och mer säker på att det e morgon..söndagsmorgon... men ta det lugnt annie.. det löser sig..

aja idag.(om det e söndag) så ska jag plugga färdigt dom där skitsakerna.. och sen vette fan än, eftersom det e skit väder.. nää den här dan började lite konstigt.. och jag har ont i huvudet som ..ja.. jag ska inte klaga mer. ha en bra dag/kväll? och ta er i hatten för snart e det dags för sista veckan i skolan! :D

pusspuss/förvirrade annie?

inlägget

ja det va mkt som hände igår och det va helt okej faktiskt. sov en timme sammanlagt typ ..vi började se en skräckfilm vid typ 4 som slutade halv 6 och då var det dags för nästa film.. hehe men under den flmen så somnade alla. Det va typ hundra äckliga flugor som flög runt och muckade gräl..(kan bero på att vi inte va så fräscha vid den tidpunkten) haha.

Men före alla däckade (berodde inte på sprit!utan sömnbrist) i soffan så grillade vi god mat och badade i Jessis pool ..det var helt underbart och skitkul att spela vattenvolley ;D haha sandro och jag ägde!

Ett tag där blev Lovisa livrädd för allt som lät och rörde på sig... eftersom hon efter en tragisk och scary händelse tror på spöken, elr inte bara tror, utan VET att det finns! usch.. hon skrämmer upp mig som fan också.. men det e kul tkr jag haha .. man blir sådär extra laddad XD .. men dock inte så kul för Lollsan som nästan grät av förtvivlan! pusspådig gumms.

jag och Wille blev blodsbröder den kvällen också :D jippi! ps.  om ni ser han snusa elr rökasäg till mig!

vi gör definitivt om det här i sommar ;D . varför inte dygna hela sommaren? ..elr.. nja..




(det ska komma lite bilder sen festen hemma hos mig men.. ni får nöja er med en gammal bild på mig och min allra bästa kompis istället)

Blllllllllllllllllllllllääääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!

jag hatar dig bloggjävel;)
är iallafall hemma hos jessica, vi har haft grillkväll/poolparty.
ska väl kanske börja sovanu menär verkligen inte trött:S ska nog lura anie till att gå och sova ändå ;D 

puss puss

ÖVERRASKNING!!!!!!

ja men hej igen då.. mina irriterande loppor issa och lovisa lovade att skriva om igår men.. obviously not. aja älskar er ändå mina loppor betyder ju allt för mig liksom haha ! (asså dom e människor och nej jag e inte senil) .. (vet ej vad senil är men låter bra i sammanhanget) 
 
IAF!
igår så tvingade lovisa mig att följa med hon och jessica till T-centrum för att shoppa. De verkade lite skumma och sa lite skumma saker.. som till exempel:
lovisa: ähmm.. jag måste kissa,, igen..  (10 min efter) ähm måste kissa igen.
Jessica: vi måste kolla i den affären.. och i den .. och i den .. jag ska bara prova den här och den här ..
Lovisa: ååh! jag tror jag måste skriva om den här dagen i bloggen! (äähh?! ursäkta mig, jag vet! jag blev lika chockad som ni när jag hörde det)
Jessica: jag har köpt jordgubbar till mig och min mamma. (kanske inte så konstigt men ändå)
Lovisa: jag måste skynda mig till min plastkusins typ familjefirande av studenten.. e redan en kvart försenad.. ähm.. och han bor typ vid 4h.. rätt nära dig annie! (okej haha .. jag hade aldrig hört talas om nån plastkusin förut, men jag va trött och orkade inte fråga massa grejs)
a IAF så när jag cyklade hem själv efter att lovisa och jessica tagit moppen före mig för att hinna till "studentfirandet" så hade jag verkligen ingen aning om vad som skulle hända.
När jag öppnade dörren till mitt hus helt lugnt och stilla så stod alla mina kompisar där med partyhattar, glitter, snygga kläder och sånna där som man blåser i. som låter 'dtuuuuuuuut' och skrek GRATTIS! Jag skrek och försökte stänga dörren och var i chocktillstånd i typ fem min. Det var en överraskningsfest at my place. (härligt) tänkte jag (och jag som inte städat rummet elr nånting och ser ut som en luffare) men det löste sig efter en dusch och härligt god mat. (korv med bröd haha)
bara så att ni förstår sammanhanget så fyller jag år i april men det var så sent som nu som jag fick min present AND l LOVED IT! tack mina älskade loppor!

senare på kvällen drog vi till gustavsudde, var typ bara 92:or där men dom var schysta och trevliga. hängde som alltid mest med Lovisa, Jessica, Wille och nåra till snyggingar. höhö typ som Mats Leppanen XD HAHA! Mats min käre make..det är Britt!(förlåt om jag snackar kodord men jag tror dom som var där fattar vad jag menar ;) )

aja nu måste jag skriva klart lite pluggbajs. och sen vidare på grill/pool-party ! FETT nice :D
ps. ska försöka få tag i lite bilder från fekken men det kommer...ta det lugnt det kommer .. ;) (annika langa XD !!)

längtar

åå snart ..så snart.. jag längtar verkligen till maljorca.. förlåt att jag tjatar så mkt om det, men jag kan verkligen inte hålla mig!
e bara typ en och en halv vecka kvar nu och det känns som om man bara har suttit och väntat på att det ska ta slut .. alltså skolan..och snart.. sååå snart !
 i sommar har jag som mål att bli superbrun, vältränad.. elr ja..ut och springa lite iaf, lära mig lite låtar på gitarren, träffa många people(däribland nått sommarragg maybe)blinkblink, och spela beach i massor och halå.. man får ju inte glömma att parta typ 23/7.. ja.. nån gång måste man äta elr gå på toa också .. ;)

mjaaoo!!! sommaren 2008 soon l will come to u!.. very, very soooooooon. pöss

Beach-volley

Idag har jag spelat beachvolley på kvarnis med några kompisar. Det var jättevarmt och härligt med svalkande dopp efter hårda turneringar haha . Sen var det också en estnisk 20- åring som ville vara med som bara kunde engelska.....a.. han var en sån, ni vet,  som bara har små kalsoner på sig, solbränd, vältränad och tror sig vara bäst på allt.
men det var kul ändå. härligt varm och skön dag för mig iaf. hoppas det blir fler sånna! :)

ska kanske på konsert den 7 tror jag att det va.. på nova.. men ändå. hehe. blir nog kul om inte det skabbiga folket e där.. förlåt.. jag vet att man inte får säga så.. men alla vet ju vad jag menar och alla tänker likadant.. dom e ju inte trevliga mot oss så varför vara trevlig tillbaka? aja.. hoppas lite vanligt folk e där också.

pussohej// a.. annie.. behöver nog inte skriva vem som skriver längre ;)

RSS 2.0