Thailand!



Fett NICE! ni kommer hitta mig dansandes på barborden i Thailand! XD

Idag när jag kom hem från täby där jag hade svullat på Mc Donalds med Lollsan, Lollo och Jessie.. så la jag mig i soffan för att kolla lite tv.. sen kom min lillasyster och satte sig lite lustigt på soffkanten.. typ 5 min senare kom mamma in .. och då sa Maisan(lillasyster) till mig att stänga av tv:n .. jag ba: nej.. varför det ? ... då tryckte mamma av tv:n och ställde sig framför mig..
" Vi ska flytta till Thailand!"
jag blev lite irriterad först och tyckte det var onödigt att stänga av tv:n för att bara försöka lura in mig i ett av deras "roliga" skämt.. men hon menade allvar!
vi ska flytta till Thailand! elr.. mamma ska på jobbintervju där den 10 augusti som lärare på en svensk skola.. om hon får jobbet flyttar vi i augusti nån gång.. jag e super taggad! Det är en VÄLDIGT stor chans att hon får jobbet ..
Jag kommer sakna lopporna... Wille, Jessie.. mina underbara kompisar, klassen, skolan(not), lärarna.. allt och alla .. nästan iaf. 
åå men gud! tänk er ! Thailand! jag kan inte tro det... 

love u 


Kommentarer
Postat av: Louise

Åhh... Jag ÄLSKAR Thailand! Det är ett paradis, så fint och helt underbart! Du kommer verkligen trivas som en prinsessa där! Men tråkigt att du flyttar i från Sverige.

2008-06-09 @ 21:21:30
URL: http://finalouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0