skönt då!

Jo .. 19 dagar kvar till himlen(maljorka), ska bli såå skönt att slippa vallentuna. Ska flytta snart också.. när mamma känner sig redå, vet dock inte riktigt vart än men det ska bli såå skönt. Om man har tur blir det utomlands, typ thailand elr australien, härligt värre!

kattunge beställd om 8 veckor också.. älskar djur, så himla söta och roliga. Har redan en katt men vi har bestämt oss att köpa en flickkatt så att den i sin tur kan få kattungar x) . Vi har ju haft kaninungar förut och det var ju bara hur mysigt som helst! 


Beachdags på IP imorron kanske? det var jättekul att spela igår med brorsan, krönis, markus, victor och solande malin. hoppas det drar ihop sig imorron också :) 
om det inte gör det blir det väl bad nånstans.. förresten så tog jag mitt premiärdopp igår med Wille vid lillsjön, jättehärligt! och det va faktiskt varmt i vattnet.

jaa.. en pinsam händelse e ju också att jag inte ville ha en ful mörk utväxt under mina blonda slingor så jag färgade håret hemma igen.. och hade i det lite för länge pga.. ähm. a .. glömska.. så jag såg konstig ut hela den dagen och har nu en ny hårfärg. gissa vilken? .. jo haha .. BRUNT. så nu orkar jag inte hålla på mer med mitt hår. nu får det vara som det är. jag e faktiskt nöjd som brunett och tänker vara det länge framöver.. om inte jag typ gör ett vad med någon elr nått haha ;D . aja...

Ni kanske har märkt att det bara e jag som skriver på bloggen nu.. tråkigt.. mkt trist. menmen så blir det ju .
// kramar Annie.


Nu är det klart, typ

Jag ska byta klass. till sp1a . kommer bli awsome att gå i samma klass som lovisa igen! 

såg på fotboll igår. VBK spelade lika mot brynäs, 2-2.. david satte ett superskott i ribban! stackarn .. han som inte varit så bra på senaste tiden behövde verkligen göra mål.. menmen . chanserna kommer. 
 
idag är det friluftsdag men klok som jag är .. så försov jag mej och orkar .. elr KAN inte åka med nästa buss eftersom jag inte har nån tågremsa! menmen orgentering e tråkigt, brukade va ganska bra på det, men jag har nästan gett upp nu de senaste veckorna .. VILL HA LOV! men jag ska väl göra fn-uppgiften och labbrapporterna idag.. så det e klart. suck!

förresten så är jag nog redå för att komma ut på marknaden igen ! haha ;D


WellWell

haft mycket att göra på senaste tiden.. hehe .. ursäkta MIG! men nu kan man väll börja skriva lite då och då.. så ni kan väl kika in lite då och DÅ .. om ni har lust. Fick alla rätt på provet idag.. katshing elr vad man säger ! :D jätte nöjd.typ första gången jag får alla rätt i gymnasiet :) .
just nu bakar jag kladdkaka.. efter en skit jobbig gympalektion...skulle springa 2,6 , elr va det va, fick g+.. usch nej,va besviken man blir. men nog med mina betyg hehe

var ju fest hos Mikaela i helgen. blev inte så bra kan jag säga.. nån hade sprejat typ nått skum och HOPPAT på grannarnas bilar och "nån" hällde ut en liters cola på golvet.. nåra strulade också..men det va rätt okej. ingen höjdare, menmen.

förresten har jag nog börjat få lite känslor för en viss person.. vill dock ej "komma ut" än. men vi får ju se hur det går med den saken :) .

pusspåer


Lördagens händelser

förlåt att jag inte skrivit på ett tag men jag har haft så mkt plugg och annat för mig. men nu ska jag börja skriva lite igen.

ja.. då va det en chillkrök kväll hemma hos mig med nåra polare igen då. Som vanligt alltid hemma hos mig.. menmen, det e kul. Händer alltid lite skumma saker som till exempel bråk om ett par brillor som nästan ledde till att en kille skule ringa "sina kontakter" och skapa värsta slagsmålet.. men skönt att det inte blev så. Malin och Wille sov över och tyvärr så kunde inte lovisa medvärka pga tidig söndagstävling. men trevligt va det, jag va kanske en aning pinsam men jag bryr mig inte så mkt. va ju ändå bara nära vänner där. Roligt kommer det inte bli när mamma upptäcker att det är två av hennes favoritvinglas som gått sönder.. som hon ärvt av sin mormorsmor... men aja sånt händer och som sagt e det ju bättre att de går sönder än att de står i ett skåp och ruttnar..
Jag hade iaf kul och jag hoppas alla andra också hade det.

lite snögga bilder från gårdagen
image139image140
image141
lite suddig kanske? hehe vi skyller på fotografen (matilda) X)

//Ankan

Deutschland here I come!


I övermorgon bär det av på den efterlängtade resan och förhoppningsvis blir det 5 underbara dagar i Berlin med tyskagruppen. Börjar få lite resfeber nu faktiskt, hah, men packa väntar jag nog ändå med till imorgon. Vi ska bo på ett vandrarhem och på dagarna ska vi åka runt och kolla på olika sevärdheter(?) som ett koncentrationsläger, Alexanderplatz, Fernsehturm, Potzdamer Platz osv osv. Sen blir det såklart, shopping och massa annat kul :) Kameran följer med så kanske jag kan dela med mig av lite kort sen! Tyvärr är läget så att jag måste skriva en historiauppsats om Pearl Harbor ikväll vilket gör att resan känns väldigt långt borta.. Men sånt är livet. Och föresten så saknar jag mina tjejor jättemkt :( Var så länge sen jag träffade er nu Annie o Lovisa, men sen får vi fan ta igen det här! Här ska det göras upp planer hihi :D

För att sammanfatta helgen kort så har jag som sagt haft två dansföreställningar och igår jobbade jag, jättekul som vanligt! Man träffar dock på rätt mkt idioter(inga detaljer) när man står där några timmar men eftersom de flesta människorna är superhärliga så kompenserar det! Nej, nu ska jag försöka vara lite effektiv, lycka till på matte-nationella imorgon alla 91:or . Mååste bara vara lite elak och berätta att jag redan fått mitt betyg i matte(MVG) och det spelar ingen roll vad jag får på nationella, höhö. Skadeglädje är den allra bästa glädjen!  Fast nej, jag hoppas faktiskt att det går bra för er hehe. Pusspuss påer!  .Isabelle.

Brottbyfesten

Igår var det fest i brottby, så först tog vi tåget till mörby och sen tog vi bussen mot norrtälje.. blabla.. och sen var vi tvugna att gå typ 4 km till där festen va. (skit jobbigt, men bra motion). Det var jag lovisa och annika som gick tsm. där borta mötte vi frö, wille,malle,adam, kungen?(haha) och nåra till sköna snubbar. Dom som hade festen var jättetrevliga och sociala, men själva festen va inte så jätterolig... det var typ inga som dansade och ena högtalaren hade gått sönder. De flesta stod utanför huset och det va liksom inget.. go. men vad ska man göra liksom? det blev så att man kanske råkade smaka lite för mkt och hade det kul med Wille och speciellt lovisa haha! okej.. säg inte till nån men vi lekte kossor i gräset!? lite crazy, jag vet.. men men. det va nån snubbe som kom bakifrån.. typ tog armarna runt min midja och blåste mig i örat?  vem fan va det? skumt asså.. å sen va det nåra som gick runt och sa att nån ann(?) hade blåst nån i örat ? men va fan ? aja.. sen fick man skjuts hem av nåra lodisar som ville kasta glasflaskor på moppekillar.. skumma typer som inte vet vad dom vill här i livet asså... man blir ju så trött. kom hem, sov, vaknade med lovisa vid min sida, åkte till täbban, såg på fotbollsmatch, gick hundra mil och träffa Wille mitt i allt.
pussokram// Ann?

dagens'händelser

Idag har varit en slapp men jobbig dag. Haft prov i naturkunskap.. uschusch..om typ genteknik och sånt. gick inte så bra men man får väl hoppas på det bästa. Ikväll ska jag färga håret igen, haha, som vanligt. gör det typ en gång i månaden känns det som. men jag tkr verkligen inte om att ha oranget hår .. som jag har nu typ . .jag som bara ville ha nåra blonda slingor fick typ hela håret färgat oranget! och det här va endå hos frisören?! så jag ska aldrig mer gå till klippverkstan i täby. De suger. och det kostade SJUKT mkt! 1400.. och jag fick inte som jag ville ha det. men får väl hoppas det blir bra den här gången, fast nu gör jag det själv istället. blir typ bättre då konstigt nog.
ikväll ska jag också vara med lovisa, malin, mikaela och annika. trevliga tjejor.

puss o kram // Annie


Friiiiiiday everbody

Hallå där, eller god morgon kanske man ska säga! Idag är en god morgon till skillnad från gårdagen då jag snubblade i duschen och slog i tån som började blöda, missade mitt tåg och sedan också missade min buss vilket ledde till att jag till slut kom försent. Men idag är det fredag och fredagar är inte helt fel! I alla fall inte om man har dansföreställning kl.19.00 som jag har hihi. På lördag har jag en till danföreställning och sen på söndag ska jag (äntligen) jobba igen! Jaa, helt sjukt men jag längtar faktiskt till jobbet! Det måste väl innebära att man har typ världens bästa jobb? Hehe. Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en undeeerbar dag så hörs vi /PUSS Isabelle

Nejnej

de senaste dagarna har många kommit fram till mig och frågat om jag e tillsammans med han .. elr han .. jag e inte tillsammans med någon ! Jag förstår att man kan börja undra men.. vart kommer det ifrån? okej, jag kan förstå om man pussar nån på kinden på ett kort.. men det måste väl inte betyda nått mer ? jag vet att jag själv kan börja undra men jag frågar sällan eftersom jag inte vill lägga mig i andras relationer.. aja.. blir bara lite förvirrad..

Idag såg jag iaf på bio med Malin, Sarah och Sofie. "The eye" ... såg typ bara halva eftersom jag blundade resten, men slutet såg jag och det va jättebra hehe. Definitift värd att se. Roligt var det också när vi satte oss bredvid en kines som pratade i tele på tåget XD Kinesiska e fan det skummaste språket som finns!

//Annie pannie


Sömntuta

Hej sötnosar, ville bara bekräfta att jag lever fortfarande om någon undrar och tänker snart börja dela med mig av mitt liv igen men just finns det inte tid. Det finns knappt tid att leva just nu så nu måste jag sova för att hinna med allt...eller nått! shit, jag får skärpa mig snart. Btw, 8 DAGAR TILLS JAG ÅKER TILL BERLIN! Men puss och godnatt på er där ute! /isabelle


Knäfan!

ursäkta att jag svär! men idag på gympan blev droppen! Jag har haft problem med knät i snart två år nu .. smärtan kommer liksom till och från. Mammas kille( Patte) säger att det e inflamation i ledbandet elr vad det heter. Mamma säger " ojdå, stackare" och pappa säger elr sa förut att det e enkelt att bara träna bort. Jag tränade stenhårt ett tag men det hjälpte inte. Patte säger att jag inte ska röra på knät överhuvudtaget.. inte äns gympa?! ... jag ska gå till läkaren snart och få lite säkra råd. Inte bara en massa gubbar som inte vet vad dom snackar om. Aja jag vet att det här e tråkigt att läsa, men jag va faktiskt JÄTTE nära på att gråta av smärta på gympan när vi skulle hoppa höjdhopp!
och ni som känner mig kanske har sett att jag ibland hackar till i knät .. då e det den som cpar sig okej? nejj.. för alla som trott att jag går runt och snubblar hela tiden ... det e inte som ni tror. 
 sämsta inlägget ever men va fan .. man kan ju inte skriva roliga saker hela tiden :)
puss // ankan

Godmorgon jävla skitmorgon!!!

Fan fan  fan allt  har gått fel denna morgon. Jag skulle gå upp 05.30 och hade ställt mitt alarm igår kväll och allting, men sen är ju min mobil dum i huvudet och bara dör av sig själv. Så inte fan ringde de nån klocka vid 05.30 utan min mamma kom in vid 06.30 och väckte mig. HELVETE jag skulle vara i centrum 07.10 men jag kom dit vid 07.40, jag tänkte även vara hurtig och cykla dit. men d egick typ 200 meter sen fick min cykel punka bara sådär så då fick jag vända och be min mammam om skjuts, men hon kunde inte så va fan jag fick ta min brors cykel som är ett antal storlekar för liten. Men nu kom jag och anlände till engelskan när det är 10 minuter kvara hhaha och vart fan är jessica du skulle ju till skolan ditt jävla mongobarn..... :P     

men men nu ska jag kämpa igenom den här dagen och bli lite gladare haha som vissa av er kanske redan vet så är ju inte mitt morgonhumör de bästa ;D 

iallafall om nån vill komma så har jag match ikväll kl. 20.30 i vallentua.  Annie och Isabelle jag förväntar mig att ni är där och supportrar mig haha.

btw. mitt första inlägg på typ tre veckor ( bättre sent än aldrig) XD

Puss Puss Lovisa


MEN !

Idag hade jag en jättelång tråkig skoldag.. så det kan du ju anteckna i ditt intresseblock.. elr vad man säger.. senare kl.19.35 för att vara exakt kollade jag på fotboll med Wille och gänget. VBK-blåa snubbar. det blev 1-2 till de blåa snubbarna... fast VBK kämpade bra, bra löpningar av Buddah,  Glenn var kung i backen, Felix kämpar och skriker alltid lika duktigt, Krille (som jag aldrig sett spela förut) var grym.. fast såg lite bakis ut ibland höhö, sötnos. och sen var det ju en till som spelade jättebra.. så tummen upp grabbar. synd att Glenn nickade i stolpen bara, så himla nära. men fortsätt kämpa! 
fan.. jag har ju blivit värsta suportern elr vad det heter .. rätt coolt. Nu tänker jag iaf gå och lägga mig för alla som bryr sig. 
pussochgodnatt alla glada... (dom ledsna får fan ta sig i kragen! man lever bara ett liv!)
//ANNIE SVENSSON (det e fan bara jag som skriver inläggen nu för tiden så behöver snart inte skriva vem det e ifrån.. BRUDAR?!!? SKRIV!)
 


Annie Svensson!!!!

ANNIE SVENSSON MIN KÄRE VÄN :D RING MIG NÄR DU SER DET HÄR..... DET ÄR JÄTTE VIKTIGT!!!!!!!!!!!!!

jAG SKRIVER HÄR EFTERSOM DU INTE SVARAR PÅ DIN MOBIL.  

PUSS PUSS

Fotbollmatch

Idag ska jag och Lovisa kolla på A-lagsmatch på ip. Vi ska spana efter lite hottisar och heja på bror min. kommer nog bli kul. Glömde solbrillorna förra gången va lite jobbigt att kisa, så nu ska jag steka i eftermiddagssolen med glassiga brillor. David (min bror) gjorde mål förra matchen och jag förväntar mig att han gör bra ifrån sig på den här matchen också.. annars!! Synd att Issa inte kan medverka men vi tänker på dig gumms som måste stå och fjäska för massa folk hela dagarna på grönan.
image138
Den vita snubben e min äldsta bror Jimmy, haha.

Ett skratt förlänger livet

image137

Ett skratt förlänger livet säger man ju.. och det ska bli mitt nya motto! Det ska bli mer skratt! Jag är faktiskt lycklig som singel. Man behöver inte oroa sig över vad ens partner gör elr vilka den e med. Så himla skönt! Jag råder alla tjejer där ute att man kan vara lycklig utan sex och seriösa förhållanden. klart att det är mysigt ibland men mys kan man ju ha endå!? (misstolka inte) Är trött på att man hela tiden ska äga någon.. typ som .. du e BARA min! nää det där tramset har man tid med senare.. Nu ska man bara leva livet, åka utomlands, träffa människor, va med kompisar, träna volleyboll?, ha kul och skratta ELR HUR !? VEM ÄR MED MIG !? XD


Nu knarkar vi ihjäl oss gott folk!

Ett lite seriösare inlägg nu hörrni för seriöst, vad fan är det som händer egentligen?
"Tv-stjärnan har valt att erkänna narkotikabrott. Polisen misstänker att hon dessutom sålt kokain."
Känns det igen eller? Ingen kan väl ha missat det vid det här laget. Jag tycker det är förjävligt och inte bara för att det är en känd person som man knappast trodde höll på med sånt utan för att det har blivit  så läskigt vanligt och för att folk verkligen inte fattar. Folk fattar verkligen ingenting och jag blir inte längre förvånad när jag hör om kompisar som har testat på eller pratar om knark som om det vore vad som helst. Men det är fan inte vad som helst! Alla får säga/tro och tycka vad de vill men det är fan inte det. Det lilla jag vet om till exempel kokain, att det inte bara kan orsaka plötsliga dödsfall (då spelar det inte längre någon roll med "jag ska bara testa en gång") utan även att det "ruset" du får följs av ångest och att vanliga komplikationer av kokain är förföljelseideer, hörselhallucinationer och depressioner är tillräckligt mycket informatio för mig. Det handlar alltså om att du kan bli psykiskt sjuk och det är inte någonting som försvinner med en dålig ursäkt eller för att kanske faktiskt ångrar dig för att du en gång tog ett dumt beslut, nej det får du leva med. Att vara ung och dum eller kanske gammal och dum är ingenting som ska behöva förstöra någons liv så varför inte bara inse att knark är inte värt det! Varför ta risken när det finns så mycket annat här i livet som kan få dig att må bra och känna dig lycklig och förmodligen då att känna en lycka som inte senare övergår i att du börjar hallucinera och känner dig förföljd. Nu pratar vi paranoia och man pratar även om samband mellan vissa droger och schizofreni och det är riktigt obehagliga saker. Så ni som känner er träffade, gör mig den tjänsten att fråga er själva en gång till varför och om ni har ett riktigt bra svar är jag jätteintresserad av att höra. För mig är det i allafall ett självklart val att  avstå och ursäkta om det låter klyschigt och så men snälla, för er egen skull, låt det bli ett självklart val för er med!

/Isabelle

CRAZY!

Har fått över HUNDRA bilder från valborg ..så tänkte va lite omtänksam och bjuda på lite fest stämning på bloggen hära .. varsågod.


japp mer orkar jag inte lägga in för tillfället. men kul va det ! :D tack mina älsklingar<3

//Annie Svensione


Kvällen efter Valborg

jaa .. ni undrar säkert vad som hände igår.. men jag kan tyvärr inte yttra mig så mkt om det. Men jag kan säga att det var skojigt, busigt, farligt, äckligt, snuskigt, mysigt och en blandning av allt.. ja.. det va typ : " åå.. en studentmössa! VI HAR TAGIT STUDENTEEN FÖR VI HAR TAGIT STUDANTEN!"haha. guitar hero också.. jag ägde! (på easy men ändåå!) ;D
image117
crazy weekend säger jag bara :)
//Annie


Hallåj i stugan

Idag har jag jobbat på grönan mellan 12-16. Stod i ett chokladhjul där man kunde vinna 2 kg polly eller center, härligt värre! Gårdagen var något annorlunda. Var helt inställt på hemmakväll och satt och käkade godis när lovisa ringer mig och säger "klä på dig och sätt på dig smink, vi ska på fest". Så jag gjorde det och åkte iväg till Vallentuna till en lite annorlunda "fest" som jag inte stannade särskilt länge på eftersom jag skulle jobba. Men det var kul faktiskt och jag tror ändå att jag gjorde rätt i att gå hem tidigt då jag har hört lite rykten(bruudar?! ;)) om att det spårade en aning efter ett tag höhö. Ha det bra gott folk så hörs vi senare! /Issa


Valborg

Ja.. Issa berättade vad hon gick igenom igår haha . men nu ska jag berätta min story.. Började kvällen med att stressa ihjäl mig när jag hade kommit hem efter träningen. Hade en timme på mig att duscha och göra mig i ordning och sen ska ju såklart brorsan ta duschen före mig och va där i typ 30 min ! sen kom alla tjejorna när jag precis kom ut ur duschen, höhö. Sen åt vi som sagt pizza och körde drickspelet, elr ska jag säga tjockisleken haha! (bara vi tjejer som fattar) . Vi sket i brasan eftersom det oftast bara blir tråkigt där, åkte direkt till Malin istället där det var kul i början men sen kom polisen och massa folk. tråkigt att folk aldrig har nånstans att ta vägen... jag tycker att det e kommunens fel! speciellt novas fel. men men. Sen åkte vi till gustavsudde där det var ganska lite folk men jag hängde med coola Wille och balla Malcom x).  härliga grabbar. Sen typ chillade vi i gräset (tänkte bada men dom bangade!) sen när vi skulle kolla efter dom andra så hade dom gått! haha så det va bara vi tre kvar.. sista tåget hade gått.. missade precis bussen . Vi följde Malcom hem som bodde där i närheten. Sen GICK jag och Wille till V Centrum. och därifrån fick vi skjuts av min gamla bildlärare ,som också e fältare, hem. kvällen var rolig . Jag har också ändrat min uppfattning om valborg issa :D . 
image116
puss // annie  

Dagen efter

Hej alla söta! Hur mår ni idag? Här mås det prima, huvudvärken påminner lite om gårdagen men jag hade kul så det var det värt. För vår del började firandet av valborg hemma oss Annie med några tjejer där vi åt pizza och körde nått roligt drickspel. Senare drog vi vidare till Malin i lindholmen där det skulle vara lite fest, tråkigt nog kom det alldeles för mkt folk som fick köras ut och vid 12 åkte alla därifrån, vissa hem och vissa till Gustavsudde. Jag följde med till Gustavsudde men åkte ganska snabbt därifrån och landade i min sköna säng runt 2. En helt okej valborg måste jag säga, hade verkligen inte förväntat mig något då jag tycker att valborg är väldigt överskattat och sällan roligt. Mindre kul är att jag nyss fyllde på mobilen med 100kr och efter gårdagen har jag bara cirkus 25 spänn kvar.... Men det är sånt man får ta antar jag. Får se om det kommer upp några bilder från gårdagen senare, håll lite utkik ;) Hursomhelst tänkte jag vara ambitiös och ta en promenad för att sen sätta mig ner och plugga lite för jag har massoor som ska hinnas med! Sorry, men måste göra lite planeringslistor för min egen skull. Ha en bra dag om ni slutar läsa här /Isabelle

Att göra idag:
- Skriva klart slutet på novellen
- Plugga till tyskaprov

- Fördjupningsarbete historia
- Göra klart gröna lunds introduktionsutbildning

Fredag - Jobba grönalund (mitt 2:a pass, sjukt kul!)
Lördag - Ljud och ljus rep. (dansen)
Söndag - Jobba gröna lund + brännboll med alla Mpgamesare (företaget jag jobbar)


RSS 2.0