Benknäckargänget

A denna film såg man då typ igår. Har sett den förut men den är skitbra! och för dom som inte har sett den, se den!
Man gråter, blir förälskad, saknar, taggar till och helt enkelt älskar Adam sandler och Nelly i den här filmen.. och vi får definitivt inte glömma Caretaker! naaww.. sötnos


image115 
give me more chokladpraliner!
image114     
coola snubbar som e med i filmen.


// J.S

Snabba svar på krogen

När en jobbig irriterande snobb försöker ragga på dig när du sitter vid baren.. så har jag lite svar till er som ni kan slänga i hans ansikte.

Han: Får jag bjuda på en drink?
Du: Ärligt talat tar jag hellre pengarna.

Han: Har inte vi träffats förut?
Du: Vad bra att du sa det. Jag gör aldrig om samma misstag.

Han: Jag tror att jag skulle kunna göra dig väldigt lycklig.
Du: Jaså, ska du gå?

Han: Vad skulle du svara om jag friade?
Du: inget. Jag kan inte prata och skratta på samma gång.

Han: Kan jag få ditt namn?
Du: Hur så? Har du inte redan ett ?

Han: Var har du varit hela mitt liv?
Du: PÅ flykt från dig.

Han: Är den här stolen ledig?
Du: Ja, och det kommer den här också att bli om du sätter dig där.

Han: Hej snygging, vilket är ditt tecken?
Du: Tillträde förbjudet.


höhö. // Annie


Vägen till ett smärtfritt förhållande.

Ärlighet varar längst heter det ju. Men på vissa av din partners frågor finns det bara ett rätt svar..

* Efter en ömsint stund frågar din partner: " Hur många killar har du varit med före mig?"
du tänker: Herre jösses, jag tappade räkningen redan på grundskolan. Men en sak vet jag säkert, din brorsa var den bästa...
Du bör svara: Bara några stycken. Och det har aldrig varit så bra med någon som med dig!

* Ni har varit på middag hos svärmor. Din partner frågar: " Visst är min mamma fantastisk? "
Du tänker: Om det bara fanns hon kvar på hela jordklotet så ja, kanske.
Du bör svara: Ja, jättegullig. Och vilken god mat hon lagar!

* Efter att ha läst en sexundersökningfrågar din partner: " Har du fejkat orgasm med mig någon gång? "
Du tänker: Vad trodde du? Hur får man annars stopp på dig?
Du bör svara: Det är klart jag inte har!

* Ni ligger på stranden när ett riktigt muskelpaket går förbi. Din partner frågar: " Är det verkligen snyggt med så där mycket muskler? "
Du tänker: Hur ska jag kunna svara utan att dreglet rinner längs mungiporna..
Du bör svara: Nej, det ser bara fånigt ut. Lagom är bäst. Som på dig.

* Diskmaskinen har gått sönder och din partner orsakar översvämning i köket när han försöker laga den. Han frågar: " Tycker du att det är omanligt att jag inte kan laga saker som går sönder? "
Du tänker: Du är så fjollig att jag tar fel på dig och mina väninnor.
Du bör svara: Absolut inte. Du är bra på så mycket annat.

Dagens tankar och citat

 
Det gäller att dö ung så sent som möjligt.

Den moderna flickan hoppas att den rätte ska vänta tills det är hans tur.

snuskigt sanna och tänkvärda citat som jag bara måste skriva till er. Man måste ju liksom leva så ungt som möjligt hela livet, festa, träffa männsikor, uppleva saker hela tiden och leva livet ända tills det är slut. då dör man ung.
och jaa.. det är faktiskt så att man förväntar sig att den rätta ska vänta tills det är hans tur.. sjukt men sant. Man träffar en massa killar tills man känner att man är redå att gå vidare och på nått sätt då vara förberedd på att aldrig behöva träffa nån annan .. elr nått sånt .. typ.

pusspåer// Annie

Härligt på balkongen

image112
Tänkte att jag skulle dela med mig lite av min dag. Är ensam hemma eftersom familjen åkt ut på landet men jag har dans kl 16:30-18:00 så jag stannade. Sitter hursomhelst ute på balkongen, lyssnar på musik och ska börja på en novell. Sen var jag ju tvungen att flasha min rosa laptop lite också ;) Gårdagen var föresten jättemysig hemma hos Annie! Blev ingen grillning för vi hittade inga marshmallows men vi köpte lite annat och satt ute med filtar och tända ljus. Lite prat om valborg kom också upp, får se vad vi hittar på! Nu ska jag sätta igång med skrivandet, fast snart måste jag ta en paus för lunch. Blir pastasallad, jag kan typ inte äta varm mat när det är varmt ute.

Så rätt!

"Mod är inte att aldrig vara rädd,
mod är att våga ändå"
-okänd




Förövrigt är citatet hämtat ur Annies dassbok och jag totalälskar det! 


 /Isabelle

Fredagsmys


Idag fyller min kära madre år, grattis till henne! Förövrigt har jag varit utklädd till kosovoalban idag på en skoldebatt, inga mer kommentarer på det känner jag. Sen har jag shoppat lite idag också, ett bar vita ballerinaskor med lite paljetter och en guldig bikinitopp som jag ska ha under mina scenkläder på dansföreställningen 9 och 10 maj. Ska snart träffa tjejorna i Vallentuna där det ska grillas marshmallows (stavas det så?) och snackas skit. =) Trevlig fredagskväll /Puss Isabelle

something nice

Well .. så nu håller vi ettor på med nationella proven i engelska.. skönt att det snart är över. snart sommarlov och frihet. I sommar ska jag till maljorca i två veckor sen ska jag åka till landstället med kompisar i typ nån vecka sen ska jag va hemma och umgås med kompisar, bada och sola du vet . Vem vet om det blir nån enstaka sommarflört.. man vet ju aldrig . förra sommarn hade jag nån i cypern  (inga komentarer) och en i stockholm. inte samtidigt såklart. men ingen av dom blev det speciellt seriöst med och det e ju bra .. sommaren är ingen seriös årstid, man ska bara njuta och leva livet . vad det nu innebär. aja nu har jag iaf solat i typ två timmar under en stekhet sol... niiicee solbränna. äldsta brorsan har också varit här på ett litet besök.. han e klar med högskolan nu och har fått jobb på nått hem för ungdomar som har problem med alkohol och droger och skit. Han har precis köpt en skit snygg silvrig bil och ska flytta ihop med tjejen så jag e väldigt glad för hans skull.

Livet rullar på för min del. funderar på att shoppa lite snygga sommarstuff och ta ett dopp i sjön snart. ska ha en liten tjejkväll ikväll, kommer bli superhärligt. Snart e det ju valborg också... funderar på en tjejmiddag och sen ut på fest, får se vad som händer. Nått kul iaf.

pussokram// Annie


Love is in the air

Är det inte lite så? På våren blir alla lite kära och extra glada sådär. Härligt värre ju! Hursomhelst, min chef på Gröna Lund ringde nyss och vi bokade in jobbpass till våren. Var lite svårt att få ihop tillräckligt många men hoppas att det ska gå bra. Känns typ som att jag är uppbokad flera månader framöver. Jobba, dansshow+1000 olika rep, jobba ännu mer, Tyskland med skolan, jobba, jobba lite till, höhö ja ni fattar. Shit, jag är uppbokad flera månader framöver. Men hey, varför klaga? Solen skiner ute och livet leker! Love is in the air helt enkelt ;) Nu ska jag gå ut på en promenad med min hund Daisy, en golden retriver(på bild nedanför) och sen sätta mig någonstans ute och sola i det uunderbara vädret. Ni ska också ut i solen nu, finns ingen ursäkt för att vara inne idag!  /Isabelle
image111 

Desperata Hemmafruar (varning: förvirrande text)

  

Sitter här i soffan och tittar på det otroligt omtyckta programmet "Desperate Housewifes" och börjar göra det jag är allra bäst på, nämligen att analysera (överanalysera, jo tack jag vet) Hursomhelst. Alla älskar de desperata hemmafruarna. Utåt sett är dessa kvinnor de mest perfekta varelserna vi någonsin stött på men vi vet alla att sanningen är annorlunda. Och vi fullkomligen älskar hur de smyger med sina mörkaste hemligheter och hamnar i kniviga situationer som knappast går att ta sig ur. Men de lyckas, på något sätt lyckas de hålla uppe sin perfekta yta. Är det kanske vad vi alla egentligen strävar efter? En perfekt yta. Jag råkar veta att vi allhopa bär på dessa hemligheter, stora som små. Det är ingen hemlighet och ni döljer dem likaväl som jag och det är en del av oss själva. Men är målet att dölja sina hemligheter så bra som möjligt? Är den mest perfekta den som döljer bäst (och som förmodligen kanske har det allra tyngsta bagaget?) Vad handlar denna strävan efter perfektion egentligen om? Och innebär verkligen perfektion lycka? Det är någonting att fundera över.

/Isabelle


Byta klass?

Lovisa ska byta till min skola från walters nästa termin. Vi bestämde först att hon skulle börja i min parallellklass men nu vill vi gå i samma klass, som gamla goda tider. Tänk er! jag och Lollo i samma klass! niiice! Men jag vet inte om jag vill byta från den klass jag går i nu, jag har ju inte direkt nån bästis där men alla är liksom snälla och roliga.. tycker om de flesta. Men jag vill va med Lollsan.. hon får mig att känna mig hel. hmm jag måste nog fundera mer på det . Inte så bra heller om vi börjar bråka eftersom vi umgås så mycket på fritiden också men vi får se hur det blir.
puss// Annie

God morgon därute!

Ambitiöst med ett morgoninlägg va? Jag tycker bloggen börjar ta sig nu faktiskt hehe. Hursomhelst tänkte jag inte skriva så långt, ska snart springa iväg till tåget. Morgonen ska tillbringas på gymmet Planet Fitness med skolan. Har inte bestämt mig än om jag ska vara på relaxavdelningen eller om det är ett hårt träningspass som väntar. Hursomhelst, nu måste jag kila. Ha en underbar dag hörrni! Puss puss //Isabelle

Måndag

Lite mer än halva måndagen har passerat. Vi har temavecka den här veckan, "Model UN" om konflikter och så. Det betyder inga vanliga lektioner och det är sjuukt skönt. Så idag var vi på nått museum där vi fick vara olika länder i grupper, och skulle lösa en påhittad konflikt. Var mkt roligt faktiskt! Roligare än det låter, trots att min grupps land slutade som en militärdiktatur som planerade att ta över hela världen typ. höhö, så det kan gå. Jag har precis ätit, var duktig och stekte en hamburgare, alldeles själv hehe och nu ska jag snart byta om för att sedan ta mig till dansskolan. Balett idag, förhoppningsvis blir det styrka och stretch men jag tänker ta dubbelpass. 3 timmar träning ikväll alltså, det blir najsa! Och vill ni veta en sjuuk grej? Det här är min sista dansvecka. Jag fattar inte vad som händer med tiden. Sen är det ju show och lite rep innan det men ändå! Det positiva är ju att sommarlovet är otroligt nära nu. Det här ska verkligen bli världens bästa sommar tillsammans med mina bruttor Annie&Lovisa! Man får ju verkligen sommarkänslor när det är sånt väder som det är i dag! Tror inte jag var ensam i dag om att njuta av solen och drömma mig bort till sommaren =) En riktigt härlig start på veckan! /Isabelle



Här ska jag förhoppningsvis tillbringa ca 5 veckor av min sommar! Idag eller imorgon ringer min chef och bokar in provpasstider för de kommande veckorna så får vi hoppas att det går bra och att ni kan hälsa på mig i chokladhjulet eller något annat spel i sommar ;D


Sunshine

The best movie ever heter "Remember the Titans" och i den finns sjukt snygga och fräscha hunkar, så om du inte har sett den SE DEN!  Den snyggaste av dem kallas (i filmen) för Sunshine. Så sjukt snygg, jag svimmar nästan när jag kollar på de här bilderna av honom ... tänk er då när jag ser filmen ! (busvissling)

image105      image106
Mums!

Det finns också andra snyggingar i filmen man lätt blir förälskade i... typ som de här..

image107      image108     image109    image110

Snart

image102

Snart är det sommar igen! Det här året har verkligen gått snabbt.. det känns som det var igår jag solade ute på hammarbackens bänkar med Issa, Lollo, Annie, Bea, Sara, Therese,Becca och dom andra girlsen. Det var ett helt år sen ! Jag fattar det bara inte, att det var ett år sen jag och min bror cyklade upp till IP för att spela beachvolley med Sarah och gänget. Herregud va tiden bara flyger iväg. Jag e fan gammal tant snart ! men aja man ska ju försöka göra det bästa av tiden man lever och jag känner att jag det här året bara har varit osäker på vad jag vill och inte vill göra. Jag slutade på volleyboll men nu vill jag börja igen.. jag har varit tsm med två killar men har ingen nu.. vet inte om jag vill ha nån heller. Men en sak som jag är säker på är att jag alltid kommer ha mina älsklingar kvar och jag vill aldrig förlora dom! Issa o Lollsan!
Nu känner jag också hur solan tittar fram och värmer både kropp och själ.  Jag behöver verkligen den ljusa tiden. Jag har saknat dig solen! Hoppas du har kommit för att stanna. <3 

Moppe brudarna!

Jag, Issa och Lollo (lova att inte säga till nån!) brukar köra tre stycken på moppen. Värsta gangsters! Lovisa, som då både äger och kör moppen, har en normal svart snygg hjälm på sig. Issa som då sitter i mitten har på sig en vit hundra år jäkla skidhjälm, haha xD och sen e det då jag, Annie Svensson som har på sig en ful klumpig cykelhjälm .. ja ni läste rätt .. en cykelhjälm! så åker vi runt och raggar killar. höhö. skit kul. En gång när jag och lollo skulle åka hem till mig så va det ett par snyggingar vid busshållsplatsen (norrgården) då när vi körde förbi första gången så vinkade vi och skrattade jätte mkt... (pinsamt, med tanke på att jag hade den där jäkla fula skidhjälmen på mig).. sen vände lollo och körde tillbaka förbi hållplatsen igen bara för att jäklas med mig! och då skrattade dom där killarna och typ försökte dra upp jeansen lite och busvissla för att få lift elr nått haha. (ni vet som snygga tjejer brukar göra när dom vill ha lift) höhö. sen var vi då tvugna att vända och köra förbi igen och då vinkade dom och skrek på oss . väldigt väldigt roligt med tanke på att man såg ut som nån jäävla skogsmulle i den där hjälmen . vi vinkade och skickade lite slängkyssar haha . fan va fjolliga vi e asså! och sen åkte vi hem till mig och klunkade i oss en 40% vodka flaska . . mjoo . elr inte.

image101
så jäkla snygga mopperaggare!

so long långkalsong // annie pannie



Täbyfesten

a tjena !
jag issa o lovisa va ju på fekke igår. det va lite segt i början, lite mycket folk och objudna gäster men det blev bättre mot slutet. Träffade mycket trevligt folk, dansade med min danspartner Matilda XD och issa såklart ! Någon trampade på Lovisas fot så hon typ haltade hela kvällen sen , haha ! snackade mycket med några trevliga killar.. det var en som ljög om massa saker hela tiden, haha, typ att hans farsa ägde albergs guld och så. Sen var det en till som måste va den sötaste jag sett! synd att han hade tjej bara. och sen va det en som försökte få mig att röka :O ! uscha! har aldrig rökt kommer aldrig röka. sen va det en annan som va fett taggad på att dansa, hehe. sen va det en till som va ganska söt och trevlig men kanske lite för blyg.
Det bästa var att få umgås med mina tjejer Issa o Lollo, dom är dom bästaste och roligaste människor som finns. love u ! <3

// Annie S

Heeeeeeeeeejhopp!

Annie och issabelloo här! Vi har just anlänt från party hem till I. Trevligt trevligt :)I nu skall vi sova goott! hoppas ni gör de också !!! Puss

Slingat håret! :O

image100image99


FÖRE och EFTER bild . Vilken hårfärg e snyggast på mig?
puss på er // Annie

God morgon

Tyvärr ingen god morgon för mig. Vaknade nyss av att jag knappast kunde andas pga av min förkylning. Uscha, känns inte bra dethär! Vill inte missa dansen på söndag heller, då jag redan fått skippa 2 klasser den här veckan. Hursomhelst så lyser solen ute, sånt gör mig helt lycklig! Gör dagen lite bättre liksom. Nu ska jag äta frukost, höres senare! /I.L


Herregud vad jag längtar!

Kallelse till pilottester



Igår kom brevet. Det efterlängtade brevet med kallelse till testerna måndag den 14 april. Testerna till den 2 åriga gymnasiala trafikflygarutbildningen i Arvidsjaur som jag har sökt. Jag måste erkänna att jag är rätt stressad. Fattar inte varför jag alltid måste hitta på såna här saker? Varför kan jag inte bara vara nöjd, som andra vanliga 16åringar. Varför alla dessa galna ideer? Men samtidigt, jag är också sjukt taggad! Fatta vad härligt. Sitta där uppe och se världen ur ett annat perspektiv, känna kontrollen men samtidigt friheten. Isabelle Lundmark, pilot. Inte helt tokigt va? haha. Kul också att "bevisa" att pilotyrket inte behöver vara någon klyschig pojkdröm, tycker istället vi inför lite girlpower uppe i luften! Fast nu till den något tristare delen. 50 platser tror jag. 50! Och hur många sökande? Ingen aning, men några tusen kanske? Hehe. Så oddsen är inte sådär jättestora. Testarna känns som att de kan gå precis hursomhelst, men det är ändå rätt skönt. Ingen idé att stressa upp sig och försöka träna på nått tror jag, satsa på att vara utvilad och lugn i stället. Det är hursomhelst en kul grej att ha testat på! Så tänker jag om det mesta här i livet och än så länge känns det som en ganka bra filosofi! Dessa tester pågår iaf i 2 dagar med först psykologiska tester och sedan om man går vidare blir det 1 dag till, då med medicinska. Oj, nu blev jag sådär stressad igen. Får sova på saken och se vad jag kommer fram till. I natt ska jag drömma om flygplan som svävar fram bland molnen. Frågan är om jag kommer sitta som passagerare i planet eller kapten(?!)  

God natt kära vänner /Isabelle

"Friday I'm In Love"

Jag älskar fredagar! Då kan man känna sig nöjd över hela veckan som gått och särskilt såna här fredagar, när man har haft en sjukt jobbig vecka med 3 prov och dessutom är riktigt sjukling och egentligen bara har velat sova sig igenom hela veckan. Att då veta att man har en hel skön helg framför sig är helt underbart! Idag hade jag matteprov som faktiskt gick riktigt bra, sen har jag varit riktigt duktig och gymmat (måste berätta bara för att få er att känna er lite lata höhö). Blev mest styrka eftersom jag som sagt är riktigt förkyld. Ikväll ska jag, tråkigt nog, fast rätt skönt också, bara vara hemma, kanske se någon brau film och försöka bli frisk! Så att jag kanske kan träffa mina brudar imorgon? :)

Nu har jag faktiskt tänkt gå och sola solarium en snabbis innan middagen. Känns fräscht att få lite färg på kinderna igen!

Ps. Senare ikväll i ett inlägg ska jag berätta en rolig sak som kom med posten igår (roligt för mig alltså) Så kika in här om ni är nyfikna. So loong!

/Isabelle

Då var det dags igen

Skolan har ju börjat igen nu, uscha! men ska försöka skärpa mig med tiden. före påsklovet kom jag försent till nästan varje morgonlektion! blev nästan av med studiebidraget, men ska skärpa mig nu. förresten så har jag blivit av med det värsta godissuget,vet inte riktigt hur det gick till men tror det kan ha något med att jag dricker mycket istället, typ vatten och framför allt juice!:P namnam.. lööve juice! hm, funderar på att gå til volleybollträningen imorron också, vore kul att komma igång lite igen och inte vara så rastlös. Får så mycket kli i benen av att bara sitta och kolla på tv. no, no .. rör på dig nu för fan! "Vad får man av att sitta och glo på nån jävla burk hela dagarna?" som mamma brukar säga, mycket klok tant.

image94image96

Nedräkningen har börjat

Nu känns det äntligen som vår och helt plötsligt är det inte så länge kvar till årets höjdpunkt, det efterlängtade sommarlovet! Cirkus 2 månader och förhoppningsvis blir det två månader fyllda med värme och massa annat roligt så nu tar vi och taggar till tycker jag! Innan sommarlovet ska jag hinna med (förutom massa prov och jobbiga saker): Jobba 15 provpass på Gröna Lund eftersom jag troligtvis ska sommarjobba där, i de där spelen, ni vet där man kan vinna choklad och sånt. Så kom och hälsa på mig hörni, hehe. Jag ska också hinna med två härliga dansshower och massa rep. och sådant innan det. Sen ska jag åka med min tyskagrupp till Berlin 14 - 18 maj har jag för mig, sjukt kul ska det bli! Nu har ju skolan dragit igång igen. Igår kändes det segt och konstigt men idag är allt pretty much som vanligt. Känns som att man aldrig gjort annat än gått till skolan varje morgon, träffat samma människor osv. Fast solen gör i alla fall att man blir lite extraglad sådär tycker jag.

Ikväll ska jag försöka komma överens med mina anteckningar om "Etik & Moral" eftersom jag har prov imorrn. Får se hur det går men snart ska jag i alla fall se på so you think you can dance. Sorry för dåligt uppdaterande på sistone men har varit något fel på blogg.se de senaste dagarna (skyller på det hehe). Men nu blir det iaf skärpning!
/Isabelle


image92 
(Bild på Lovisa och Annie från i helgen nån gång)

RSS 2.0