Förlåt!

Förlåt mina älsklingar för att jag inte kunnat följa med och göra bus! Försöker få min pojkvän att vilja umgås med mig lite mer, så haft lite för mig. Jag älskar er och inga killar mellan! lovar! Så ikväll ska det bli mys hemma hos mig, som issa precis skrev. Kommer bli awsome! som vanligt. Jessica kunde också hänga på så det blir mye göy! Lovisa-gumman och Jessica ska slagga här också, men Issa kör bussen hem kl. 01.00. Vi ska käka pizza på Lilla Valentina, köpa lite gott, hyra film och promenera hem till mig :) . Har städat typ hela huset idag också, hehe, mamma tvingade mig. Känner mig så duktig så.

pussar o kramar // A


Lördagsmys

Tjena bloggen! Igår kväll var jag och TokLovisa inne i stan och flängde. Det var mycket nöje måste jag säga, trots en hel del pinsamma situationer. Nämner inga detaljer hehe. Jag vet egentligen inte om jag och Lovisa är en särskilt bra kombination, allt vi gör tillsammans har en tendens att bli lite crazy men kul har vi i alla fall. Ikväll blir det myskväll hos annsi! Tanken var att vi skulle köra en tjejmiddag med hela gamla gänget men verkar inte som att någon kunde. Tråkigt tråkigt men kan förstå det med så kort varsel, får bli en annan gång helt enkelt. Så blir väl pizza och någon bra film i en liten mindre skala istället. Jag är asglad för idag har jag faktiskt pluggat! Vilket jag har planerat att göra typ varje dag det här lovet men det har liksom aldrig blivit så (någon som känner igen sig?) Men idag var det dags kände jag! Nu ska jag planera vidare med mina vännor :) Ha det så trevligt ikväll allihopa!




Puss och Kram
Isabelle


Issi och Lolli

491075-68

Behövs inga ord.... ha ha ha!

Tillbaka???

Tjolahopp Lovisa här,ja de var ju ett tag sedan. Men har nu lovat mina vänner att göra ett försök till för att börja skriva igen och här komme ju iallafal ett inlägg. 

Jag är redan vaken kl.11 är nog rekord för de här lovet. På skoldagar brukar jag säga att jag ska gå upp 1.5 timme innna bussen men brukar bli en kvart innan om inte Jessica har ringt och väckt mig. Så de är ju inte lite skönt att sova uut när man  har chansen. Men idag så väckte min mamma mig kl. halv elva för att vi ska storstäda hela huset puhh. Sen ska jag nog PLUGGA lite? Ja ni läste rätt ja ska plugga. Imot kvällen ska nog träffa Annnie och Isabelle och hitta på nåt kul.  

å till frågan varför jag inte har skrivit på länge. Jag har helt enkelt inte kännt nån lust att skänka mitt liv till den här bloggen haha. Vi får så lite kommentarer (men tack de få som kommenterar) och de är inget kul att skriva om man inte får någon kommentar, men ska nu göra ett nytt försök med bloggen.  Ja de har hänt lite saker i mitt liv under mina tre dagars frånvaro men d ebehöver vi inte ta här nu utan de som är av värde vet. 

Puss & Kram 
På återseende 
// Lovisa

Tråklista

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon - gröna ?
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Rosa
eller Lila
Lipstick eller Lipgloss
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning
eller Konsekvens
Vinter eller Sommar - SOMMAR
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal - ballerinaskor
Bad eller Dusch
Systrar
eller Broder
Svart eller Vit
Långt hår eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Höst eller vår
Jeans
eller leggings
Jul eller påsk - om jag måste välja
Afrika eller Asien
Bil eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Nyår eller Midsommar
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod
eller Mp3
Lång
eller kort
Snowboard eller skidor

By Isabellooo

Where´s the party at

Inget party ikväll alltså, fan jag var ju taggad och allt. Men sånt är livet. Idag sov jag länge för typ första gången på det här lovet, så himla skönt. Sen ringde syrran som hade slutat skolan och frågade om vi skulle äta lunch så då gick jag och åt en god sallad med parmaskinka i centrum efter att jag hade duschat och gjort mig klar. Annars har jag mest tagit det lugnt, känns som det här lovet går ut mest på att ta det lugnt. Har iaf blivit så, så jag antar att det behövdes. Igår träffade jag förövrigt två kompisar som jag inte hade umgåtts med på ett bra tag, myspys! Dansmänniskor som vi är såg vi självklart på "so u think u can dance" . Nej men hörrni, jag tycker att någon därute som känner sig träffad får ta och dra ihop till lite feststämning innan det här lovet är slut. Tror att det skulle uppskattas av många = )




/ I.L

Fest

Alltid sådan jävla stress med fester. Man försöker vara lite påhittig och snäll så att man kan ha lite kul med sina vänner, men alltid är det någon som förstör, varför? Varje gång är det någon som visar dålig respekt genom att hälla ut saltet över bordet och ner på golvet blandat med spilld öl och sprit. Varför kan inte alla bara dricka lagom och bete sig lagom. OKej, man ska kunna ha kul och skojja runt lite, men hallå, förstöra? Det blir ju bara mer jobb för den som har festen och då kommer det ju inte bli nått mer festande om alla bara skiter i att ta sitt eget ansvar. Många säger att den som har fest hemma hos sig får skylla sig själv, varför det? varför ska den personen som ordnat att man kan ha lite kul ihop få all skit? äsch.. jag ska iaf inte ha nån mer fest hemma hos mig, eftersom jag fick städa hela jävla huset, skrubba alla golv, och plocka cigg och spritflaskor från grannens tomt med mera. Blir så trött på alla som inte tänker sig för. uscha buscha säger jag bara. vilka kompisar va?
nej, men aja festen som skulle vara imorron sket ju säg också, så allt har varit ganska piss den här veckan med att min pojkvän åkte iväg och va borta typ halva lovet, sen kommer hem, fyller 18 år, har typ hundra grejer för sig. Jag kan ju inte klandra honom, klart att han ska få göra som han vill och så, men jag saknar att vara med honom ibland. känns så tomt, som om han hela tiden fattas. aja.. nu är jag bara lite trött och skriver bara massa onödiga skitsaker som inte har ett piss med "fest" att göra så jag slutar väl nu.

//pusspuss from A


Sommarkänslor



image91

Den här bilden gör mig oftast så otroligt glad!

Dels för att det är sommar, skolavslutning och allt är otroligt härligt. Men också för att det var en sån underbar tid. Saknar det och saknar verkligen oss. Därför gör den här bilden mig också lite ledsen. Jag undrar om ni också saknar ibland. 
/Isabelle

Stockholm city

Nu åker snart jag (Isabelle) och Lovisa in till stan för att kolla runt lite och sedan äta :) Myspys! Annars händer ingenting särskilt idag vad jag vet, självklart blir det Gossip Girl (so u think u can dance istället) kl 20.00.
So long /Issa



Blir inget .... Blev inställt av olika anledningar, trist. Vad ska man då hitta på?!

Hårfärg

Jag har färgat håret igen. Jag färgar håret typ tre gånger om året .. elr är det mer? jag har inte riktigt koll, men färgar gör jag iaf. Började färga håret i 6:an och sedan dess har jag haft rött,lila,svart,blått,lila slingor,gula slingor(skulle vara blonda), typ oranget, mörkbrunt,mellanbrunt,ljusbrunt.. ja typ allt förrutom blont. Blont kommer jag nog aldrig färga det, har inget emot blondiner men jag e lite skeptisk mot de brunetter som platinablonderar sig och jag vill inte att det ska hända mig. Men man vet ju aldrig, för man ska aldrig säga aldrig!

FÖRE:image87 EFTER:image90

okej man kanske inte ser hårfärgen så bra men hade inte nått bra ljus  : / menmen . Har solat solarium också hoppas ni ser det , hihi. Nu har jag iaf chokladfärgat hår men jag ser inte nån större skillnad.

//Annie


TreGalnaBrudar inte alltid glada?

Det är sanningen. I en blogg ska man helst vara glad och positiv hela tiden. Om den dessutom heter tregalnabrudar.blogg.se ska man gärna vara lite galen också. Men jag är inte särskilt glad idag. Möjligtvis lite galen eftersom att jag har lyssnat på den här låten fler gånger än vad som kan anses vara hälsosamt idag.
Ibland gör sanningen ont och livet är inte så härligt som man helst vill att det ska vara. Ibland behövs sånna här dagar. Dagar då man stannar upp och frågar sig vad meningen med allting egentligen är. Vem som egentligen förtjänar att leva och vem som har rätt att ta någons liv. När man verkligen vill tro och hoppas är det otroligt jobbigt att inse att det inte finns något att tro på längre. Hm, det här blev väldigt luddigt men jag behövde verkligen skriva av mig. Nu ska jag lägga mig i en skön säng och förmodligen i alla fall sova riktigt gott, hoppas ni gör detsamma! /Isabelle









Sommardröm

Tänkte på sommaren idag. Solstrålarna som rör sig lekandes på havsytans bländande skönhet och det härligt levande ljudet av barnfamiljer som badar och skrattar.Springande fötter på den flytande träbryggan där man sitter längst ut med de nakna fötterna i det lätt svalkande vattnet. Man tar av sig den vita T-shirten som man har för att inte bränna sig. Under har man en röd, liten bikini som nästan är för avslöjande för min smak. Sedan dyker man ner under ytan. Under ytan, där alla ljud, alla lukter, all tyngd och alla beskymmer dämpas och man försvinner en liten stund från allt. Man försvinner från all stress och ångest. Det ända man kan se är reflektioner av solen som lyser upp allt som rör sig ung. en meter framför en, resten är bara svart, som om det inte fanns något mer eller som om det fanns en evighet man inte visste om. Man känner sig lugn, avkopplad och tyngdlös, som om allt bara förvann för en liten stund. Uppe igen. Alla skrattande barn, alla vackra färger, alla härligt doftande blommor och de underbart varma vindarna som direkt tar tag i en kommer tillbaka. Man blir glad och tycker det är skönt att komma tillbaka till allt som händer. Man lägger sig på den fullproppade stranden och låter solen torka upp alla änglatårar och när man är riktigt torr igen, börjar allt om från början.

image78

nu är den härliga sommaren här! // Annie

Vilken jävla natt!!!!

usch säger jag bara, så här dåligt har jag inte sovit på länge. Först så kom min brorsa hem vid ett, sur och otrevlig efter fem sömn lösa nätter på en kompis land så loggar han in på datorn men orkar inte stänga av utan stänger av hela jävla internet skiten så alla datorer i hela huset dör . Jag låg ju och kollade på andra avenyn och de var ioförsig bara tio minuter kvar men den serien är som en drog för mig så jag var bara tvungen att se de sista. Så då skulle jag oteknisk och klumpig som jag är försöka starta om skiten. mne som sagt vet de som känner mig att jag är allmänt klumpig och oteknisk. Egentligen var de bara att trycka på en knapp så startade alling om men jag tyckte de verkade för enkelt(a) så jag drog ut alla sladdar ur hela datorn och stoppade in dom igen, men det enda var att jag glömde vilken sladd som var i vilket hål (inte förvånad) så jag fick väcka min käre bror som inte var så glad och svor ett par långa meningar haha. men vi fick chansa i vilket hål och de gic bra de blev rätt på alla men egentligen borde jag klarat de själv eftersom alla sladdarna var i olika färg och de var en prick med samma färg ovanför varje hål hihi men när jag skulle stoppa i den sista sladden så stoppa jag in fingret istället (fråga mig inte varför) och fick en jävla stöt. Jag trode jag skulle DÖ men de gjorde ja inte men jag har fortfarande ont i fingret såna smällar man får ta för jag fick ju se klart på andra avenyn. Nu var dock kl. kvart i fyra istället. Så jag gick och lade mig och somna så skönt. Men vakande med ett ryck av att de var någon som skrek, kllade på kl. och den var halv sju. Sen kom det ett skrik och då insåg jag att det var från min 11 åriga lillebror och hans kompis. Jag tänkte vafan gör de upe nu. Jag skämtar inte de hade typ brottningsmatch sprang runt och skrek och hoppade. Jag blev så jävla sur att jag med sprang ut och skrek på dom. haha då blev de allt rädda men va fan efter tio minuter så var de igång igen. Så jag ringde till min käre pappa som var och jobbade och sa att han skulle komma hem. Så pappa åkte hem och skällde lite, Men nu var kl. halv tio och nu fick jag sova (äntligen) men kl. elva vaknade jag av att någon ringde till min mobil från dolt nummer jag svarade men den la på och de hände typ tio ggr. sen somnade jag igen och vaknade nu kl.tolv och ska nog gå upp nu. Men nu kommer jag vara trött hela dagen men de komer hämnd vill jag lova hahhaahah.



image77


//Lovisa

Lev ditt eget liv för du ska ändå Dö din egna död.

hos farmor

Var hos min underbara farmor igår, som lagar de mest utsökta bakelser som finns! Hon har tillochmed kommit på egna recept! En applåd för det. Hos min Farmor brukar jag och mina syskon alltid kolla på disneyfilmer tillsammans. Sjukt att alla filmer fortfarande är lika bra. Den här gången hann vi bara se pocahontas och lejonkungen, men man påminns ändå om den härliga stunden när man var barn. Allt var så himla enkelt och man hade inga beskymmer i hela världen, förrutom att man ville bli stor, men det är ju inte direkt samma beskymmer man handskas med idag. Usch säger jag bara till all stress.. och Issa du hjäper ju inte direkt till när du stressar en till att skriva på bloggen hela tiden, höhö. pusspådig ändå och krampåer alla andra.  

//A.S ... jag vet, skit roligt ..as .. ha...........ha


Nya tag

God morgon därute! Undra om någon är vaken ännu. Sjukt nog så vaknade jag klockan åtta idag. Har nog aldrig hänt förut, utan väckarklocka. Men somnade om och vaknade för en lite stund sedan. Filmen igår var helt okej faktiskt. Inte världens mest seriösa, vilket jag inte hade förväntat mig heller, men lite lättsam och rolig sådär. Idag är det måndag, ny vecka och nya tag. Förmodligen ska jag, Annie och Lovisa träffas i Täby c idag för lite shopping! Trevligt trevligt. Då ska jag också passa på att ge dom en ordentlig utskällning, mohaha. Det förtjänar dom med tanke på att jag har fått skriva de senaste 4 inläggen. Men det ska det snart bli ändring på!

En sån här frukost vore inte helt fel.


Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en trevlig dag /Isabelle

Vi lever fortfarande

491075-63

Förlåt för riktigt dålig uppdatering idag. Annie har åkt iväg till sin farmor och farfar långt borta och kommer hem imorgon, Lovisa har jobbat och tränat hela dagen och jag har.. egentligen ingenting alls att skylla på. Så förlåt helt enkelt, lovar förbättring genast! Hoppas i alla fall att ni har haft en trevlig dag allihopa! Nu ska jag se på filmen "Blonde Ambition" med syster min. Måste säga att jag inte har särskilt höga förväntningar, men man vet aldrig höhö.
 Höres imorgon. /Isabelle


 Jessica Simpson som skådespelare? Nja, vet inte asså.

BLOGG TIPSEN som funkar!

Nu måste ja göra er lite besvikna för tyvärr handlar det inte om tips från oss utan det handlar om att vi vill ha tips från er! Vi skriver ju dels för vår egen skull men det är ju trots allt ni som läser som är de viktiga. Visst har vi redan ganska många läsare och kommentarer för att endast ha haft den här bloggen någon vecka men vi vill ha mer! Varför nöja sig med bra när man kan bli bäst?
 
Så då undrar vi: vad ska vi ge er mer av för att få mer av er? Läste någonstans att det alltid fungerar att skriva "blogg tips" som rubrik om man vill locka fler läsare, precis som jag nu har gjort. Men jag vet inte, det känns ändå lite falskt om man inte har några särskilt bra tips att komma med. Fast samtidigt om ni ändå har hamnat här nu tycker jag att ni lika gärna kan kolla er runt lite, haha. I det näst första inlägget finns en presentation av oss 3 tjejer som sitter och skriver den här bloggen. Hoppas ni trivs! ;)

- Om ni är glada är vi glada -

/Isabelle

Talang

http://www.youtube.com/watch?v=ko8gepM8MBU   Seriöst, LOVA att ni lyssnar på det här! Snacka om begåvning, hur gammal kan han vara liksom?



 


De är lyckopiller

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har målat ett ägg. Och jag som trodde att jag inte skulle fira påsk och att jag inte gillade något som har med påsk att göra överhuvudtaget men jag vet inte. När lillasyster, 8 år övertalade mig fick jag plösligt lite påskkänslor i kroppen. Oroväckande, jag vet. Hursomhelst blev ägget assnyggt.
Har ni firat påsk? 


image58

Tack för igår brudar, var mycket trevligt! Gång på gång lyckas de här underbara människorna få mig att må så otroligt bra. Ni är guld värda! 

/Isabelle
 


DRYYYGT!

Hade grymt kul med tjejerna igår.nästan lite för kul ;) Skulle ju som sagt jobba idag och jag är ju inte så jätte intelligent så jag somnade kl.fem och skulle gå upp sex. De sjuka var att jag inte ens var trött när jag gick upp och inte vart det på hela dan:D Men va fan vem klagar när man tjänar  200 spänn i timmen bara för att de är påskafton liksom. Det innebär ju att jag tjänade typ1500 kr på en dag. (STOLT) Så nu behöver man ju inte snåla liksom utan fan va de ska shoppas kläder under lovet. Jag vet att ni är avundsjuka därute men jag förstår er för de är fan inte lätt att vara lika bra som jag hahaha:P     




                                                                                         image57

// Lovisa


sexigaste listan!

okej, vem är sexigast? Dessa skitsnygga hunkar som får ens hjärta att dunka på högvarv och ens adrenalin att koka över ska nu bli plaserade i ordning av mig. Jag vill att ni ska komentera och säga vad ni tycker om de olika sexgudarna, så att jag kanske ändrar uppfattning. (kommer nog inte hända) Alla tycker olika, men ingen kan tycka att dessa snyggingar inte hör till the top!  

1.


Paul William Walker är en känd, sexig och otroligt snygg skådis som med hans djupt blå ögon och blondlockiga hår fångar ens blick. Varje gång jag ser en bild på honom dregglas det och jag blir svag i knäna. Aktuell i bland annat filmen 'into the blue'. HERREGUD säger jag bara, tror jag måste sätta mig ner.

2.


Leonardo Dicaprio är en supersöt, charmig och sexig skådespelare som i filmen Titanic får en att bara vilja ha mer av den förbjudna kärleken. Han har ett leende av guld och man kan inte konsentrera sig på något annat än hans underbara, övertalande och oskyldiga ögon. Bara MÅSTE ha honom.

3.


Brad Pitt som är nu typ en 40-årig,fortfarande supersexig och aktiv skådis som i the movie Troja får en att pirra i hela kroppen och man bara kramar om tv:en och vill ha, ha, ha!! Om han bara va typ hälften så gammal så skulle jag va tsm med han nu vettu, höhö. 

4.


Orlando Bloom är ju alla tjejers sötnos som man har förälskat sig i redan i filmen "Sagan om ringen" där han spelade Legolas, men efter "Pirats of the Carabien" kan man ju inte bara nöja sig med en förälskelse. Nu är det bara att sitta och vänta på hans nästa film så att man kan springa till biografen och yla som en hund när han dyker upp på duken. Sedan när man lugnat sig lite mjaoar man som en liten kisse. mjaaooo ....grr..

5.


Whentworth Miller har det vi kallar för SEXIG BLICK! Jag kan inte låta bli att säga att det här hjärtat är nog världens mest sexigaste och snyggaste eyecandy. Han är också bara så söt och charmig i serien "prison break". l love him!

// mjaaoo..mjao..mjao


Tips från coachen 2. (du som har flickvän)

här får ni amatörer lite tips från coachen igen.



Alla ni pojkvänner där ute! läs det här och försök att lära er ett och annat om vad tjejer behöver i ett förhållande.

1. Berätta varje dag hur mycket hon betyder för dig, men ljug inte och överdriv inte heller. Säg det du verkligen menar men på ett gulligt och betydelsefullt sätt. Tjejer älskar att bli ompysslade och älskade, så bry dig om vad hon tycker och känner. Lägg henne så ofta du kan i första hand och lägg ner mycket tid på henne. efter skolan, på helger, i skolan, på jobbet. visa att du tänker på henne genom att skicka ett gulligt sms ibland (inte för ofta, man måste få längta lite) . Ring henne varje kväll före hon går och lägger sig och säg aldrig att du har annat för dig när det har blivit en vana att prata varje kväll. Ring inte och säg "ring upp mig". Det är bara mesigt och omoget att inte kunna spendera nåra kroner på den man älskar. För du älskar väl din flickvän? Det beror kanske på hur länge ni varit tsm också, men om du inte kan säga att du älskar henne, visa att du är kär i henne och berätta gulliga saker om varför du är tsm med henne och vad som gör dig så glad när ni är med varandra.

                                                                               

2. tjejer älskar romantiska killar, speciellt när de visar sin kärlek på ett överraskande sätt. Till exempel tänder ljus och har köpt en chokladask när ni ska sova hos varann eller att han bjuder ut dig på en romantisk picknick under stjärnorna en vacker sommarkväll eller att han plötsligt en dag ger dig ett brev där han försöker uttrycka sig hur han känner för dig. Gör något spännande och romantiskt för din tjej, så kommer du säkert få nått smarrigt tillbaka(om du förstår vad jag menar, blinkblink)           

                                                                                                                 

3. Många tjejer tycker faktiskt också om när du blir lite svartsjuk. Det är nått slags bevis för tjejen att du verkligen inte vill förlora henne och att du bryr dig om vad hon gör. Hon ska ju få ha killkompisar och kunna umgås med vem hon vill, men genom att du bara frågar lite saker, undrar var hon håller hus och kanske blir lite ledsen över ett sött sms nån annan kille skickat till henne så kan din flickvän känna att hon har dig precis där hon vill ha dig. Om du inte bryr dig om att hon har en massa killkompisar och skiter i att hon hela tiden umgås med dem, kanske du ska börja göra det, eftersom tjejer söker efter kärlek och om hon inte får tillräckligt med kärlek och omsorg av dig kan du räkna med att bli petad från titeln som årets pojkvän. Förvänta dig heller inte att hon kommer vara dig evigt trogen om du fortsätter att skita i det hon gör!

// kärleksguden Annie

GOD NATT

Nu ska vi sova, klockan är 03:01 och vi har snackat skit, snackat djupt och snackat killar hur länge som helst. Blev dock ingen film men vad spelar det för roll i sådant härligt sällskap?! Är ni vakna fortfarande där ute? Nu ska vi iaf sussa, Guten Nacht!

- I. L. A. - Nu ska vi kila -

At Annie´s place

Nu sitter vi här alla tre hemma hos Annie och ska snart se filmen "Coyote ugly". Vi har det riktigt mysigt och hoppas att ni också har det! (Går ju i och för sig aldrig att ha det riktigt lika mysigt som oss) Kanske kommer ett inlägg efter filmen eller lite senare eftersom vi ska sova över här. Nu blir det film och tjejsnack, puss puss !



Kvällens planer

Det här har varit en riktig slappardag vilket i alla fall har resulterat i att vi har varit ganska aktiva med bloggen vilket i sin tur har resulterat i att vårat läsarantal bara stiger och stiger. Skitkul! Har nada kul att berätta förutom att jag nog ska träffa tjejorna ikväll, Annie och Lovisa, så det ska bli jättemysigt! Är lite sugna på att arrangera fest men vet inte. Så svårt med lokal och sånt därt, men kanske blir lite snack om det ikväll i alla fall.  


issa, annie 
Suddig bild från en fest. What´s up with fotografen liksom? Annie?!
Haha, vi skyller på kameran tycker jag.

Guitar Hero!

Idag är jag lycklig, för idag så fick alla syskon i familjen en påskpresent av min käre pappa. De var ett Guitar Hero 3:D Tack snälla pappa:) Så nu kan vi ha Guitar Hero kvällar hos mig. Nej nu ska jag nog gå och spela lite mer för det är så himla kul. De kanske inte ser så värst roligt ut, men det är GRYMT roligt.
image31

// Lovisa

skolarbete

Okej, nu undrar jag bara om det finns många där ute som vill att jag ska lägga in lite MVG-inlämningar ? Så att fler folk där ute kan lära sig hur man gör och om ni vill kan jag försöka lära er hur man gör för att få VG-MVG utan att anstränga sig så himla mycket. Ni får hojta till, för jag vet att det finns många oslipade diamanter där ute som bara behöver lite motivation. Tänk på att det kan förändra era liv!

//Annie Svensson

Tips från coachen 1. (gillar du en tjej i plugget?)

Här ska ni amatörer få några tips från coachen.

Gillar en tjej i plugget? så här går du till väga:
Varje gång du ser henne pirrar det lite i magen och du vet inte om du vill springa iväg och gömma dig eller gå fram och prata, så det blir mest bara att stå och glo efter henne. Det kan vara lite obehagligt för tjejen, eftersom hon då inte vet varför du kollar så mycket efter henne. Då kan hon tro att det är något fel på hennes kläder eller att du bara ser henne som ett sexobjekt. Jaja, jag vet . Låter väldigt grovt, men så kan det vara i många fall. Det beror ju också på hur du "glor". Försök att ta ett steg i taget. Jag skriver det här för att alla killar där ute ska lära sig ragga på rätt sätt utan att skrämma iväg flicksen.

1. Ta reda på om hon e singel, när hon hade sitt senaste förhållande och (om du kan) försöka ta reda på vad det va som gjorde att det tog slut. Men gör det så diskret som möjligt.

2. Skaffa helst inte numret från en kompis och glöm att börja skicka sms! Ring inte det första du gör heller, utan vänta med sånt för guds skull! Man blir livrädd om en kille ringer en när man aldrig snackat med kisen förut och det kan förstöra hela grejjen. Om du börjar skicka sms så får man en bild i huvudet hur du är som person och det kan få oanade konsekvenser.

3. Glo inte, men försök att få lite ögonkontakt då och då. Kanske ge ett litet leende? men inte för mycket. tänk på att inte hålla på för mycket med andra tjejer heller. Lugna ner dig lite med tjejkompisar och håll dig bara till henne. Då märker hon snart att du bara är intresserad av henne och hon känner sig tryggare med dig. Om hon då gillar dig märker du om hon kanske fnittrar eller ler tillbaka när ni får ögonkontakt.

4. Låt det inte heller ta för lång tid med att du tar första steget, låt det ta en vecka eller två med ögonkontakten och sedan ta reda på om det är nån fest hon ska gå på. Det är mycket lättare och naturligare att ta kontakt med folk på fester, dansa, ha kul, prata men strula inte! Då får hon direkt fel signaler från dig och får för sig att du kanske bara utnyttjar henne eller att du är desperat. Om det blev ganksa lyckat, att ni hade kul med varann, ta då kontakt med henne genom internet eller kanske sms. Skicka inte för mycket smör, utan mer typ: hej! hur är det med dig? kul det va på festen igår.puss". Då om hon inte svarar får du inte ge upp men skicka inte mer. Om hon svarar tillbaka mycket kortfattat, typ som: " hej. bara bra. sj? jo kul va det." så betyder det att hon inte riktigt vet vart hon har dig. Men om hon svarar: " hej! jo det e bra, lite trött bara efter igår :P sjdå? jo det va jättekul. gör definitivt om det nån gång! puss" betyder det att hon e intresserad och då är det bara att köra på.

5. efter sms:en kvällen innan säger du hej till henne i skolan, eller att vinka kan också gå bra. kanske fråga om hon vill hitta på nått någon gång. gå på bio? åka och bada? se på film? något i den stilen. Om hon tvekar och säger nej så är det kört och det finns inte så mkt du kan göra, om hon säger:" kan inte den dan men kan vi inte göra det nästa vecka?" så betyder det att hon antagligen hade andra planer den helgen eller att hon behöver lite tänketid. MEN! om hon däremot säger: "ja, va kul. det gör vi. "så är det bara att rulla vidare därifrån och kanske ringa och snacka på kvällen? funkar för det mesta om man har nått skojj att prata om.

// mycket mys från Annie the lovecoach

Baltider


image29


Ordning: Annie - Isabelle - Lovisa
9:ornas bal, härliga tider! Fast mer misslyckad bal får man nog leta efter. Är medvetna om att vi har väldigt underliga ansiktsuttryck och lite härligt röda ögon sådär men wtf, den bjuder vi på!

Våga Vägra Snö

Kan vi inte typ inbilla oss att det där vita som ligger på marken är glass? Det är slutet på mars och vart tog våren vägen liksom? God morgon föresten!



/Isabelle

Lov, födelsdag, dans och allt därimellan

ISABELLE SKRIVER:


Jag hatar att jag är så sjukt oteknisk och klumpig! Hade skrivit ett helt inlägg och sen bara poff! Jag dör. Men inget ska fan få förstöra den här dagen, tänker fortsätta vara lika glad i alla fall. Får skriva ett nytt helt enkelt.

Dagen till ära fyller min underbara storasyster Sandra 21 år. Så massa grattis till henne! Tanken slog mig att tiden går riktigt fort och inget illa menat, men hon börjar ju fan bli lite gammal. Har i alla fall varit duktig och köpt present till henne idag men eftersom hon inte är hemma så blir det fira med tårta och sånna grejer imorgon.




Annars då? Jag är helt lycklig för att det nu äntligen är påsklov! Tror inte jag är ensam om det heller så vi kan väl vara allmänt lyckliga tillsammans! Jag har även lite lyckorus efter min danslektion idag, modern jazz, som ändå är den jobbigaste av alla 4 lektioner jag har i veckan. Det värker i varenda liten muskel i min kropp, jag blöder på foten och har glidskador på handleder och armbågar men shit, jag älskar det verkligen! Sorry att jag redan trakasserar bloggen med konstigt danssnack men det är rätt oundvikligt, så ni får helt enkelt stå ut.

  
När är man för gammal för påskägg? 
Vad är det som händer, jag verkar ha fått någon form av ålderskris, fast är nog lite väl tidigt för det?!


Angående bloggen - Kul med så mkt bra respons redan, vi är peppade och hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera. Just nu skriver vi alla tre lite huller om buller men går att läsa i inläggen vem av oss som skriver. Man kan ju också alltid kika på näst första inlägget "presentation" om man vill ha en ansikte och en liten beskrivning till namnet. Om ett tag ska vi försöka fixa designen men då ingen av oss är särskilt teknisk lär vi ju behöva lite hjälp med det. Ni får helt enkelt nöja er med vår otroligt vackra lila/rosa bakgrund så länge, höhö.... Senare kommer vi förmodligen göra så att vi skriver varannan dag eller vad man ska säga. Fast vi är ju tre, men ni fattar. Nej men folket nu ska jag nog sova snart. Höres snart igen, jag lovar!

- SO LONG , LÅNGKALSONG -

tips från er tack!

Jag behöver hjälp!
Vad fan ska man köpa till ens kille i födelsedagspresent? jag undrar samma sak varje år och det känns som om inget riktigt håller måttet. roliga kalsonger ? smycken? middag? lite kryddigare sex? jag vette fan!? har ingen aning om vad han förväntar sig av mig och jag kan ju inte riktigt fråga honom om det heller, det ska ju liksom va en överraskning. hoppas han inte läser det här inlägget btw. Men alla hjältar där ute hjälp mig nu. killar, tjejer, vem som helst! need feedback. snarast.

//love u Annie


Annies och Issas första möte

                                               
image21

                                                                 
      Isabelle                   +                    Annie



Jag hade bott i norge i 7 år, hade mycket norska i mina meningar och hade letat i en halvtimme efter mitt nya klassrum. Det var skolstart och jag skulle börja i 6:an. när jag äntligen hade hittat klassrummet stod en gammal, bestämd tant utanför dörren med en lista och frågade efter mitt namn. Jag heter på "riktigt" Jeanine (ett fult franskt namn) som jag aldrig kallas för. Så jag sa förstås att jag hette Annie som en ren reflex, (som min mamma har kallat mig sen barndomen) men hon sa att hon inte kunde hitta mig på listan.. jag blev lite generad och pekade på mitt fula arabnamn och gick förbi. In till Hammarbacksskolans mest minnesfulla klassrum och satte mig ner mitt emot en söt tjej som hette Isabelle. Efter att ha gjort lite gruppövningar för att lära känna varandra 4 och 4 lärde jag då känna denna Issa lite bättre. När första dagen äntligen var slut frågade Issa mig om jag ville hitta på nått. då svarade jag " njaa, jag tycker mycket om att kolla på tv efter skolan så jag vet inte" då svarade hon . " men... det gör jag med." hon tyckte jag va skit skum och jag tyckte detsamma om henne, men det fick vi inte veta förän nån tid efter händelsen, haha. Efter det har vi varit bästa kompisar i fem år och probebly resten av the life. Älskar dig gummis.

//Svennen Annie (inte Jeanine)!

Pojkvän?

                                    

image16

Om ni inte ser vad det är, så är det iaf två händer som kramas och en discokula i bakgrunden. Lägg också märke till att det står, med vit text, löften på handen närmast. svårt att se, jag vet, men en mycket passande och betydelsefull bild. Har tagit den själv (stollt). Min hand är närmast och jag håller i min pojkväns underbara hand. <3



Jag både hatar och älskar att ha pojkvän. 80% av tiden är man ledsen, och 20% av tiden smälter man som smör. Varför kan man inte få mer? Varför kan de inte uppoffra lite mer av deras dyrbara tid för att göra det som stannar tiden? Ni vet som Meredith i grey's anatomy sa förra avsnittet, "det är inte sexet, det är minuterna efter sexet som är det bästa, då känner man sig så trygg och ompysslad. Det är då hela världens alla beskymmer bara sopas under sängen och man känner sig fulländad och lycklig." (typ nått sånt)  

Det värsta för mig i ett förhållande är att älska någon som inte älskar en tillbaka. Man känner sig otillräcklig, smutsig och underlägsen. Man kan nästan göra vad som helst för den här personen, men man vet att han/hon inte äns skulle göra hälften så mycket tillbaka.

Jag har varit med om de flesta sorters förhållanden. korta, långa, underbara, flörtiga, osäkra, otrogna, falska.. japp.. till och med typ "gifta" . Jag vet det mesta om killar och deras sätt att tänka på. fast jag har också lärt mig att alla killar är olika men i slutändan vill ha precis samma saker i precis samma ordning.

1. Vänner, vännerna kommer alltid först. Det spelar ingen roll om ni har bestämt att ni ska va i helgen om hans kompis plötsligt ringer och vill hitta på något. Då blir det att man får vänta till nästa helg eller kanske helgen efter det. Killar är beroende av sina kompisar och de flesta blir sura om han säger att han ska va med bruden. Så är det inte mellan tjejkompisar kan jag säga, vi accepterar om man måste umgås med pojkvännen och säger bara okej, jag förstår, ta hand om dig så hörs vi. Det är klart att man ska få vara med sina kompisar, men om han nu säger att det är så underbart att umgås med dig så varför väljer han att umgås med sina kompisar mer och istället för dig?

2. Fritidsintressen, fotboll,hockey,innebandy,cross,skidor.. u name it! "har träning, kan inte komma", "glömde att jag hade matcher i helgen, så vi ses nästa helg", "det kan va den enda dagen det är snö ute, ledsen men det är nu eller aldrig. Ses imorron." osv.  

3.Sex, killar tänker mycket på sex. Det är det som bygger upp själva förhållandet och det är därför de kommer krypande för förlåtelse. Vi tjejer är så dumma så vi går ju på deras jävla smör. Vad ska vi göra åt saken liksom? Vi vill ju ha all den kärlek vi kan få och om det är sex som krävs för att få den, så visst. Men ibland önskar man att de kunde visa sin kärlek på annat sätt också. 

Jag hatar när ens pojkvän undanhåller eller ljuger för en. Till exempel om han har sagt att han inte mår så bra och orkar inte göra något, så är han istället med sina kompisar eller ännu värre "tjejkompisar". Jag hatar också när man ska försöka umgås med han och hans kompisar och inte fattar ett skit vad de pratar om. Man vill ju liksom inte heller fråga hela tiden, vadå? vad pratar ni om? jaha, vad hände då?. Det man vill är att känna sig delaktig och välkommen in i gänget, men det är svårt om man känner att man inte riktigt hör dit. Killen är ju inte samma person med sina kompisar som han är när han är med dig och det kan vara väldigt jobbigt när man ska ha "kompisträffar"

Många killar gillar inte att berätta om sina känslor och gör det därför nästan aldrig. de flesta tjejer är precis tvärtom, vi mår dåligt av att inte berätta vad vi känner eller tycker om saker och ting, så vi pratar ut om det mesta. Jag har lärt mig nu att varje gång man försöker förklara hur man känner så blir det bråk. Man blir ledsen för att han inte känner samma sak eller att han är ointresserad och uttråkad av ämnet. Den mest vanliga repliken bland killar är "det där har vi redan haft en disskution om, orkar inte ta den igen" . Om vi tar upp den igen är det ju för att vi tjejer fortfarande känner oss kränkta och dåligt behandlade, varför tror de då att det är färdigt och löst bara för att man har disskuterat det lite? usch. killar är fan det värsta som finns, men också det bästa. 
 

// lycka till alla flickvänner och kämpa på. love from Annie

Presentation



image20


Namn:

Isabelle Lundmark
Ålder: 16 år
Bor: Täby
Intressen: Dansa, sjunga, umgås med kompisar (framförallt Annie och Lovisa)

Lär känna skumma brallan (internt smeknamn) som alltid har något i bakfickan. Hon är 16 vårar, fyller år 17 augusti, har toppbetyg och är allmänt intresserad av saker som vi inte bryr oss ett skit om. Hon är helt galen i musik, sång, dans och oss såklart. Hon är alltid på g och riktar sina mål mot något ännu bättre .. om det nu går. Hon lyckas alltid med att få oss att skratta, fast oftast skrattar vi åt henne . Isabelle är den snällaste brutta vi känner och kommer alltid upp med något överraskande!  

Isabelle härstammar från de norrländska trakterna, rättare sakt Skellefteå. När Isabelle blir arg, vilket hon inte blir så ofta, men när hon väl blir det, brakar det loss på riktig. Då kommer hennes norrländska dialekt  fram och vi kan inte hålla oss för skratt.
Man tar henne som en perfektionist, men när man väl har lärt känna henne är hon en riktig slarvpelle.
Vi har nog aldrig hört Issa snacka skit om en enda själ, hon är verkligen den mognaste personen av oss och har alltid (nästan iaf) kontroll över det hon gör och säger. Hon säger väldigt sällan något hon ångrar och har alltid huvudet på skaft när något verkar skumt och osäkert. Hon är verkligen en underbart rolig person med lite,hm.. vad ska man säga ? annorlunda humor haha. Issa är på gång och det finns inget som kommer mellan hennes väg till det underbara livet hon är värd! 



lovisa


Namn: Lovisa Olofsson
Ålder: 16 år
Bor: Vallentuna
Intressen: Rida, spela handboll och umgås med mina kompisar. (framförallt Isabelle och Annie)

Lär känna Lovisa, den förmodligen knäppaste människan i hela världen. Men som trogna vänner så älskar vi henne såklart ändå. Lovisa har alltid många bollar i luften (hon spelar ju handboll) men jag syftar inte bara på det. Hon jobbar, tränar hela tiden, hinner med plugg och ändå har hon tid över för oss (men och andra sidan -vem skulle banga på det?) Tillbaks till att hon är den kanske knäppaste människan i hela världen, vem trampar t ex ihjäl sin egen fågel (-mer om det i ett senare inlägg).Ni kommer snart att förstå vad vi menar. Lovisa är hursomhelst ändå en underbar människa, med skumma, blåsta kommentarer som hon slänger ur sig, alldeles för ofta (utan att tänka efter innan.) Detta är den blonda av oss, så självklart är hon också den mest blåsta, höhö nej men denna bruttan snackar i 110 km/h. Ingen kan slå Lovisa i att prata omkull folk. Ofta menar hon inte det hon säger så - no offence. Lovisa är en sann tävlingsmänniska, i allt hon gör - precis allt. Har hon ställt upp på något ser hon också till att vinna. Hon är nämligen ingen glad förlorare. Tihi.

Lovisa ställer alltid upp när hon kan, hon säger aldrig att hon inte orkar utan om man skulle behöva hennes hjälp kl.03.00 på en vardagsnatt skulle hon inte banga. Hon väntade på mig(annie) i 1 1/2 timme för att sola solarium med  i 20 min! fyfan vilken brud! Om du vore en kille skulle jag fan dumpa vem som helst för att få dig. ÄLSKAR DIG GUMMAN!

Lovisa är en riktig partyprinsessa. Hon är rolig och härlig och älskar att träffa nya människor. Hon har många starka åsikter men det gör henne bara till en intressantare och mer personlig brud. Lovisa är grymt rädd för spöken och har varit med om flera otäcka upplevelser gällande detta. Ni får inte missa att lära känna denna helt unika tjej, som alltid har ett leende på läpparna.



image28


Namn: Annie Svensson
Ålder: 16 år
Bor: Vallentuna
Intressen: sjunga, ragga, parta och umgås med sina vänner. (framförallt Lovisa och Isabelle)

Nu dags för den underbara Annie a ka strumpan att bli presenterad. Annie är en liten vimsig brutta men samtidigt den snällaste och mest omtänksamma sådan som finns. Hon passar sällan tider, säger ibland helt ovetandes oerhört knasiga saker(vilket är väldigt gulligt) och har allmänt dålig koll. Men Annie är också tjejen man går till om man behöver prata ut eller är ledsen, för det spelar ingen roll vad det gäller - hon lyssnar alltd. Hon har under en längre tid varit representant för Friends och ingen är särskilt förvånad, för det finns knappast en bättre vän en den här tjejen! Hon var även Vallentunas lucia år 2008 och det var nästan så att vi fällde några tårar när hon stod där med levande ljus i sitt långa mörka lockiga hår. Den här tjejen är en killmagnet och allt hon behöver göra för att få killarna lindade kring sitt lillfinger är att vifta med sina långa ögonfransar (för ja, dom är sjukt långa).
Annie har spelat volleyboll i många år och är väldigt duktig tycker vi men hon har på sista tiden bestämt sig för att hoppa av. Hon går gymnasielinjen sam/ekonomi/volleyboll men ska så småningom även sluta med volleybollen i skolan och vi stöttar henne självklart i allt hon gör. Andra fritidsintressen Annie har är som sagt att umgås med kompisar, sin pojkvän, shoppa och festa. Det har ordnats några riktigt lyckade fester av Annie tidigare (med hjälp av oss såklart) och vi får hoppas på mer sånt i framtiden.  

Annie har även bott ganska många år av sitt liv i vårat härliga grannland Norge, vilket passar denna bruttan oerthört bra just eftersom att hon är så otroligt härlig med sitt avsmittande skratt. Man kan inte umgås med Annie utan att skratta, det är en sak som är säkert. Hon älskar att sjunga, dansa och bjuda på sig själv och vem blir inte glad av det? Så passa på att att lära känna Annie, för vi kan lova er att annars missar ni något!


Nu är vi äntligen här (vi vet att ni saknat oss)

Hej därute! 

Vi är tre tjejer som har bestämt oss för att skaffa en blogg tillsammans för att fylla era tråkiga liv med lite fjollhumor och dela med oss av våra roliga minnen. Bloggen kommer att fyllas av våra galna äventyr men vi vill även lära känna er, så för att det här ska funka så - KOMMENTERA! Säg till när det blir tråkigt och kom med tips när ni känner för det. Vi kommer att lägga in bilder och annat skumt so let's get started för vi är astaggade!

So long, kalsong

/ I. L. A - nu ska vi kila


RSS 2.0